Volg ons

Zomer Tour 2023 - Westwoud

Een mooie na zomerdag op Westwoud. Een lastige baan, waar je goede slagen en goede keuzes moet maken. Eenmaal in de rough werd het erg lastig om er goed uit te komen, het was erg taai. De greens waren aan de harde kant, maar rolde prima.

Rara wie kwamen wij op Westwoud tegen: Erwin Ooms. Hij speelde voor ons met een golfmaat. Leuk om hem weer even gesproken te hebben. Het gaat je goed Erwin!

Met 7 zeer enthousiaste deelnemers gingen wij iets later van start. Eerst nog een vijftal !!! of toch niet en daarna nog een flight die van 9 kwam, voordat wij de baan in konden gaan. De eerste flight ging als een komeet weg en hebben wij niet meer voor ons gezien. Dan zou je denken dat wij langzaam waren, maar dat was niet het geval. Een vierbal is gewoon langzamer dan een driebal.

Vandaag 3 birdies voor: Dirk, Erwin en Andre! Gefeliciteerd met jullie vogel!

De bijzondere verrichtingen had ik in onze tweede negen gezet, want wij beginnen altijd op 10 op deze baan, dus deze keer de leary op 1 en de neary op 8. Er stond geen maat op deze man. Met fantastische slagen wist hij beide binnen te slepen. Vooral zijn tweede slag naar de green van de leary was subliem! Zijn bal kwam op 15 centimeter van de hole. Tap in birdie! Gefeliciteerd, Erwin met de leary en neary! Hij kreeg dus beide sleeves GVN-ballen!

De uitslag:
Op de 3e plaats met 96 bruto en 82 netto: René! Gefeliciteerd met je podium en je prijs.
Op de 2e plaats met 93 bruto en 82 netto: Arno! Namens de wedstrijdcommissie gefeliciteerd met je podium en prijs.
Op de 1ste plaats met 87 bruto en 74 netto: André! Gefeliciteerd met je podium en je prijs. Bij de laatste wedstrijd nog zeer goede zakengedaan voor het klassement. Goed gespeeld! André is met een goed gevoel huiswaarts gekeerd en de anderen met een iets ander gevoel, kan ik mij voorstellen.

Bedankt voor jullie gezelligheid en graag tot de finale, waar het een stuk spannender gaat worden. Met 27 deelnemers is het volle bak komend weekend! Ik heb er zin in!

Met sportieve golfgroet,
Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen