Volg ons

Golfvereniging Nederland

Join our club!

Wij zijn een landelijke vereniging met méér dan 18 holes. Bij GVN beperken we ons niet tot één specifieke golfbaan, maar werken we samen met meer dan 20 leuke golfbanen.

urzssxrx.png

Golfvereniging Nederland

Sinds 1999

GolfVereniging Nederland (GVN) is opgericht in 1999 en was op 1 april in 2001 de eerste niet-baangebonden golfclub die door de NGF werd erkend. Inmiddels zijn wij dus al meer dan 20 jaar een officiële landelijke NGF-vereniging. Wij zijn daarmee ook volledig bevoegd om de handicaps van onze leden te registreren volgens het World Handicap System.

Anders dan de traditionele golfverenigingen verbindt GVN zich niet aan één specifieke golfbaan, maar werken we al jaren goed samen met meer dan 20 verschillende golfbanen, verspreid door heel Nederland.

gezellig.jpeg

Join our club

Iedereen is welkom

Het maakt niet uit of je pas met golf bent begonnen of een single handicapper bent. Of zoals velen, iets daar tussenin. Alle golfers zijn welkom bij GVN.

Wij zijn een hechte club met echte mensen. Samen met onze vrijwilligers organiseren wij het hele jaar door veel leuke wedstrijden en toernooien in binnen- en buitenland. Bij GVN zijn we altijd sportief én gezellig, van hole 1 tot en met hole 19!

Maar wij zijn er ook voor de golfer die niet aan de georganiseerde activiteiten wil deelnemen. Wij zorgen dan voor jouw NGF-handicapregistratie en met de 15% kortingsregeling kun je via GVN ook voordelig zelf je rondjes spelen op onze partnerbanen.

gvn-app.jpeg

Persoonlijk dashboard

Alles volledig online

Bij GVN werken we volledig digitaal. Al vanaf het prille begin kon je bij ons je scorekaarten online invoeren in ons eerste zelfgebouwde systeem. Sinds 2021 is de nieuwste generatie van ons leden dashboard in gebruik. Daarmee kun je niet alleen thuis, maar ook onderweg altijd makkelijk al je GVN-zaken regelen.

Zo kun je van de mobiele versie eenvoudig een web-app maken, waarmee je altijd je digitale NGF-pas op zak hebt en snel en eenvoudig je scorekaarten kunt invoeren voor een up-to-date WHS-handicap. Ook inschrijven voor een wedstrijd en betalen voor een starttijd is met het nieuwe dashboard altijd en overal in een handomdraai gebeurd.

Onze partners

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen