Volg ons

Zomer Tour 2023 -Voortwisch

Vandaag te gast bij Golfbaan De Voortwisch. Deze baan is nog niet zo lang een partnerbaan van GVN en ook nog niet zo bekend bij de meeste leden, maar het is echt een uitdagende baan die zeer afwisselend is en niet erg lang. Het is de rit meer dan waard om hier te spelen!
Met 9 enthousiaste deelnemers gingen wij om 12.00 uur van start. Het werd een warme ronde en de prijzen werden mooi verdeeld over alle flights. De neary op hole 9 werd een prooi voor Jeroen! Thomas sloeg hem als eerste op ongeveer 3 meter, daarna sloeg ik de bal op ongeveer 2 meter en daarna de baas boven baas Jeroen met zijn slag op ongeveer 1 meter van de hole! Gefeliciteerd Jeroen, hij kreeg een sleeve GVN-ballen cadeau. De leary op hole 16 werd een prooi voor Oslin! Zijn tweede slag kwam heel dichtbij, ongeveer een meter van de hole. Gefeliciteerd Oslin, ook hij ontving een sleeve GVN-ballen.

Vandaag 5 birdies, meer dan de helft van het aantal deelnemers, maar ze werden geslagen door 2 personen!!! Jeroen maakte 2 birdies en Oslin maakte er zelfs 3!!! Daarmee is Oslin de birdie kampioen van de Voortwisch! Wie kan hem verslaan bij de volgende ronde die wij hier spelen? Heren gefeliciteerd met jullie mooie birdie vogel! Er zijn 20 verschillende. Wie heeft er al dubbele, dan kun je ruilen met andere leden om je collectie compleet te krijgen.
De uitslag:
Op de 4e plaats, toch met een prijs naar huis, met 102 bruto en 80 netto: Jenny! Zij was zeer blij met haar nieuwe ballenvanger!

Op de 3e plaats met 96 bruto en 80 netto: Ed! Hij koos voor de drinkfles met diffuser!

Op de 2e plaats met 83 bruto en 77 netto: Oslin! Hij koos voor de drinkfles van GVN!

Op de 1ste plaats, de kampioen, met 83 bruto en 75 netto: Jeroen! Met een zeer solide ronde wist hij alle concurrenten voor te blijven. Hij heeft zijn prijs afgestaan aan Jenny! Gefeliciteerd heren en dame met jullie podium en jullie prijzen!

Bedankt voor jullie komst en gezelligheid en graag tot de volgende keer! Er is nog plek op Westwoud, volgende week en schrijf je in voor de Finale van de Zomertour. Met 5 heren nog gezellig gedineerd en gelukkig nog lekkere Franse frietjes gekregen! Hè Leen! ;) Het smaakte lekker!

Met vriendelijke golfgroet,
Arno

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen