Volg ons

Zomer Tour 2023 - Turfvaert

Een bijzondere dag, met 6 flights voor de zomertour op Turfvaert. We zouden om 13 uur starten, maar toen we klaar stonden om af te slaan begon het net te onweren. Veiligheid van spelers gaat voor alles, dus snel schuilen en start uitstellen. Overleggen met de baan, en de toeter ging ook snel. Na 20 minuten was de eerste bui en onweer weg, maar op de buienradar leek er nog een klein maar heftig onweersbuitje 10 minuten later over te komen. Met een vertraging van zo'n 40 minuten konden we dan eindelijk veilig starten, en begon het zowaar warm en droog te worden.

Na 9 holes nog een klein maar wederom heftig buitje, en verder bleef het droog, en zelfs af en toe lekker zonnig. Dus na afloop konden we heerlijk op het terras nagenieten onder het genot van een drankje.

Veel birdies vandaag, voor maar liefst 8 spelers, die een birdie in ontvangst mochten nemen.

Leary voor Andre Hogenkamp en Neary voor Marc de Vries, proficiat.

Er was ook heel goed gescoord door sommigen, ondanks de 3/4 handicap verrekening. Nadat alle kaarten waren ingevoerd, bleek de top 3 te bestaan uit: Pieter van Kessel (met een wereldronde), Marcel van Berkel, en Hugo Timmers.

En we hadden vandaag ook nog een jarige in het gezelschap, Rob de Kievith (oftewel Rokie) werd op deze heugelijke dag 60, en hebben we op het terras nog toegezongen.

Na een lastige start door het onweer werd het een heerlijke dag, en was het erg gezellig!

Tot de volgende Zomertour!

Groet,
Martin

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen