Volg ons

Zomer Tour 2023 - De Haenen

In het pinksterweekend twee rondes van de zomer tour 2023. Op zaterdag waren we te gast op Golfpark De Haenen. Een prachtige gwevarieerde golfbaan die er mooi bij lag. Nou ja, behalve de greens dan. Die waren recentelijk geprikt. hHelaas is dat af en toe nodig. Feit is dan dat iedereen er last van heeft dat een putje wel eens een verkeerde 'bounce' wil nemen.
Op holes 4 traditie getrouw de neary welke door Andre Hoogerkamp het dichtst bij werd geslagen. De leary deze keer op hole 17. Maarten Stenvert kreeg daar de bal het dichtst bij de hole. Beide heren ontvingen een sleeve GVN-ballen. .

Negen spelers die deze ronde een birdie wisten te maken: Jeroen, Niels, Sandra, René, Marije, Jelle, Marc, Stephan en Patrick G.
Een (eeste) birdie voor de collectie. Spaar ze alle 24!

En dan de uitslag. Met driekwart verrekening is er en prima gescoord.
Derde plaats met bruto 84 en netto 74 voor Arno. Op de tweede plaats met bruto 92 en netto 73, Leen.
Eerste deze ronde is geworden: Maarten. Met een mooie 87 bruto en netto 71 voor de wedstrijd (66 netto voor de Q-kaart!) pakte hij de 50 punten voor het klassement.

Het was een heerlijke en gezellige ronde op De Haenen.
Tot een volgend GVN-event. Hou de kalender in de gaten.