Volg ons

Zomer Tour 2023 - Swinkelsche

Vandaag te gast geweest op de Swinkelsche. Wij hebben genoten van het weer, mooie golfbaan en gezellige medespelers. Voor sommige was dit de eerste keer op deze mooie baan. Het speelde wel lastig, het gras op de greens was aardig lang en soms kreeg je wel een redelijke rol en soms helemaal niet. Gelukkig hebben wij daar allemaal last van gehad! ;-)
Toch minder leden die de verre rit gemaakt hebben naar deze uitdagende baan, dan ik gedacht en gehoopt had. Door de wisselende greens niet zo veel birdies. Twee heren hebben het wel voor elkaar gekregen om een birdie te maken en dat waren Otto en Andre H! Gefeliciteerd met jullie mooie birdievogel! Aan het einde van dit seizoen kunnen we wel een ruilbeurs houden, want je kunt de 20 verschillende birdies sparen, maar misschien ook wel ruilen met andere leden wanneer je een dubbele hebt.


De neary stond vandaag op hole 9, een flinke afstand. Ongeveer 145 meter naar de vlag en dat was een prooi voor mij! Ik sloeg de bal net iets dichterbij dan Otto. De sleeve GVN-ballen gingen bij mij in de tas! De leary was op hole 11 en die was voor Arnoud! Na een monsterdrive had hij nog een chipje nodig om op de green te komen. Helaas ging de birdieput er niet in. Gefeliciteerd, Arnoud! Hij kreeg ook een sleeve GVN-ballen cadeau.

De uitslag:
Het was lastig vandaag. Veel rol op de fairway en bij de meeste greens weer net te weinig rol. Hierdoor is er niet overdreven goed gescoord, maar je hebt natuurlijk altijd weer leden die daar maling aan hebben en gewoon goed of zelfs super goed staan te spelen. Twee heren staken met kop en schouders boven de rest uit en de best of de rest was er helemaal beduusd van dat hij het podium had gehaald!

Op de 3e plaats met 89 bruto en 75 netto: Marc! Goed gedaan, Marc! Hij kreeg onze mooie GVN-fles en GVN-ballen mee.
Op de 2e plaats met 89 bruto en 70 netto: Andre van Kessel! Nog nooit op deze baan gespeeld en hij zag meteen wat de architect met deze baan verwacht van de golfers! Heel goed gedaan, Andre! Hij ging voor de GVN-paraplu en de GVN-ballen.
De beste van ons allemaal en dus de terechte winnaar met een superscore van 75 bruto en 70 netto: Otto! Een ronde van 3 boven de baan, dat is geweldig! Super goed gedaan, Otto! Hij ging voor de GVN-koeldoek met het GVN-koeltasje en de GVN-ballen.
Heren gefeliciteerd met deze geweldige scores!

Na de prijsuitreiking bleven er nog 6 leden eten en dat was reuze gezellig, maar aan het einde miste we toch nog iemand! Waar is die man als je hem nodig hebt? Er waren nog frietjes over! Speciaal voor jou, Jelle!!! Waar was je? 
Bedankt voor jullie gezelligheid en komst naar het verre Swinkelsche land en graag tot de volgende keer.

Met vriendelijke golfgroet,
Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen