Volg ons

Zomer Tour 2023 - Scherpenbergh

Wat een heerlijk weer hebben we weer! Volop genieten op twee leuke banen dit weekend. Vandaag, op zaterdag 3 juni, te gast op de Scherpenbergh. De baan lag er prima bij, de fairways en greens waren al aardig uitgedroogd, dus veel rol en weinig stop op de bal bij de lange ijzers naar de green. Het rolde wel lekker op de greens. Met 21 enthousiaste deelnemers gingen wij met een twee tee start weg van hole 1 en 10.
Er is goed gespeeld, alhoewel dat niet voor iedereen gold, maar dat is golf. De ene dag is de andere niet! Er zijn 13 birdies gemaakt door 10 personen. De leden die 1 birdie wisten te maken waren: Andre, Ron, Hans, Yvonne, Martijn, Jeroen en Arno. Gefeliciteerd met jullie birdievogel! Goed gedaan! Er waren 3 heren die er twee wisten te maken: Hugo, Jelle en Frans! Gefeliciteerd met jullie twee birdies en jullie mooie birdievogel! Dan moet ik wel gaan kiezen uit deze drie heren wie de birdiekoning is van deze ronde. Een moeilijke keuze! Als ik dan met een schuin oog naar de uitslag kijk, dan weet ik het zeker wie de birdiekoning moet zijn. Zonder de andere twee te kort te doen, moet ik wel voor deze man gaan. Ik hoorde hem nog wat vertellen tegen Hans over heel veel birdies gisteren. Dat was dan wel niet bij GVN, maar toch heel knap! De birdiekoning van de Scherpenbergh is geworden: Frans van Leeuwen! Wauw!!! Meer kan ik er niet van zeggen.
De bijzondere verrichtingen vandaag op 4 en 17. De neary op hole 4 is geslagen door: Ron! Gefeliciteerd, Ron! Dit was meteen zijn birdie van vandaag, dus zijn dag kon niet meer stuk! Goed gedaan, Ron! Hij ontving een sleeve GVN-ballen. De leary op hole 17 is het beste gespeeld door: Mark Bijster! Helaas voor Mark was hij al naar huis, dus zijn prijs is niet uitgereikt. Wel goed gedaan, Mark!
Zo'n beetje de top tien onder de 80 netto is echt lekker en goed gedaan door ons! Voor de winst moest je zeer laag in de 70 scoren. Met een mooie 4e plaats met 87 bruto en 76 netto: Andre! Door iets, waar ik later op terug kom, heeft hij toch nog een prijs gekregen. Andre kreeg de ballen en de paraplu! Gefeliciteerd, Andre!
Dan de top 3:
Op de 3e plaats met 82 bruto en 76 netto: Jelle Cool! Gefeliciteerd, Jelle! Goed gedaan! Jelle koos als tweede voor de koeltas en koeldoek met de GVN-ballen van Wilson. Jelle had het tijdens het diner nogal koel (cool). ;)
Op de 2e plaats met 76 bruto en 72 netto: Frans van Leeuwen! Gefeliciteerd, Frans! Waren het nou 7 birdies gisteren op je eigen baan!?! Lekker op dreef dan! Frans koos voor de drinkbeker met de GVN-ballen van Wilson.

Tromgeroffel................ Tromgeroffel...............

OP DE 1STE PLAATS met 84 bruto en 71! netto: Onze eigen GVN-manager Hans Bijlsma! Met toch nog een paar missers op de kaart een hele mooie score binnengebracht! Omdat Hans afstand heeft gedaan van zijn welverdiende prijzen, mocht Andre deze in ontvangst nemen. Lekker Hans, goed gedaan!

Nog een eervolle vermelding voor Patrick met een fantastische slag op hole 18 (zie foto's). Met een afstand van 218 met naar de vlag ging Patrick ervoor! Een hele mooie slag die net naast de green tot stilstand kwam! Een van de hoogtepunten in onze flight!

Het begint spannend te worden boven in het klassement en er zijn nog een paar outsiders die met iets meer wedstrijden ook nog een goede kans maken om bovenin te komen. Dus schrijf je in voor de volgende ronde van onze zomertour. Er is nog een wedstrijd bij gekomen op de The Mondial in Houten/Nieuwegein op 9 juli. De inschrijving staat open!!!
Na de prijsuitreiking zijn er nog 10 leden blijven eten wat altijd gezellig is. Dan komen ook de mooie verhalen over eagles en andere dingen langs van het leven. Bedankt voor jullie komst en gezelligheid en graag tot de volgende zomertourwedstrijd!

Met vriendelijke golfgroet,
Arno

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen