Volg ons

Zomer Tour 2023 - Gelpenberg .

Vandaag te gast op de Gelpenberg, waar alles al klaar gemaakt werd voor een groot toernooi wat aanstaand weekend plaats vind op deze uitdagende baan. Hierdoor stonden er al op verschillende teeboxen borden met de afstand in meters en yards en reclame. Rond de green van 9 en 18 stonden al een hoop vlaggen, dus wij waren in hogere sferen, alsof wij de wedstrijd van ons leven moesten spelen. Helaas is dat niet bij ons gelukt, want (zie de uitslag) alleen Hans bracht een score onder de 80 netto binnen.

Met een meerderheid aan dames gingen wij van start en met 1 flinke regenbui die niet heel lang duurde, was het goed toeven op de Gelpenberg. Voor de bijzondere verrichtingen werd de Leary niet gehaald, Britt kwam wel heel erg dichtbij, ongeveer 20 cm van de rand, maar scoorde wel een hele mooie chipin op een hole voor birdie! Wauw! Gefeliciteerd met je birdievogel.

De Neary stond op de kortste hole van de baan en Conny sloeg met haar driver door de bunker heen haar bal op de green en daar kwam haar bal netjes tot stilstand. Zij was ook de enige die haar bal op de green wist te krijgen, dus ging de prijs voor de Neary naar Conny! Gefeliciteerd, Conny!

Deze keer een podium met alleen maar dames, omdat de heren heel lief hun prijs gedoneerd hebben aan de nummer 4 en 5, dus zelfs als nummer 5 kun je wel eens een prijs krijgen.

Op de 5e plaats met 105 bruto en 86 netto: Conny! 

Op de 4e plaats met 105 bruto en 85 netto: Omaira!

Op de 3e plaats met 105 bruto en 84 netto: Marion! Zij mocht als eerste kiezen uit onze prijzen.

Op de 2e plaats met 97 bruto en 84 netto: Arno!

Op de 1ste plaats met 92 bruto en 79 netto: Hans! Een mooie score en weer 5 punten dichter bij de koploper van de zomertour gekomen. Het begint spannend te worden!

Dames en heren gefeliciteerd met jullie prijzen en punten voor het klassement. Op naar de finale!

Met alle deelnemers van deze wedstrijd zijn we nog blijven eten en het was reuze gezellig! Bedankt voor jullie komst naar de Gelpenberg en graag tot de volgende zomertourwedstrijd. Er zijn nog plekken vrij voor de komende wedstrijden. Kijk nu op de golfkalender en wees er snel bij voordat het vol is!  ;)

Met vriendelijke golfgroet,

Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen