Volg ons

Winter Tour - Bentwoud

Een echte winter wedstrijd deze zaterdag op Bentwoud. Na een ijskoude nacht kreeg de baanconditie code rood. Dit betekent alleen draagtassen, wintergreens en verplicht optieen door de baan. De wintergreens op Bentwoud zijn voorzien van grote holes(emmers) en dus was de verwachting dat je zeer laag moest scoren om in de prijzen te vallen.

11 dappere GVN-ers begonnen om 11 uur dik ingepakt aan de uitdaging. Eerst een tijd in een heerlijk zonnetje, daarna een beetje mistig en helemaal aan het einde van de ronde een sneeuwbui.
Door de zeer grote holes werden er maar liefst 14 birdies gemaakt. Normaal worden  er geen vogeltjes uitgedeeld als we op wintergreens spelen maar omdat er spelers zijn die de nieuwe vogeltjes sparen en speciaal daarvoor naar Bentwoud waren gekomen, deze keer wel. Ruud werd de birdie koning van de dag met 4 birdies. En ook de verzamelaar ging met een birdie naar huis.
 
Dan de uitslag. Zoals verwacht zeer lage scores. Alle spelers speelden netto onder de par van de baan. Met een score van 1 onder werd je deze dag laatste.
De winnaars bleken in 1 flight te zitten. En ze hadden netto ook alle drie dezelfde score. Bij GVN kijken we dan naar de handicap. En dus werd Geert met 62 netto derde. Marloes met dezelfde score tweede en zoals we inmiddels gewend zijn werd Jeroen eerste. Alle drie mochten weer een mooie prijs uitkiezen en de Sint had als extra prijs voor alle drie een zeer grote chocoladeletter.
Nog een paar wedstrijden tot het einde van het jaar. En de GVN wintertour gaat natuurlijk in 2024 weer verder. 

Groet, 
Willem Jan

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen