Volg ons

Winter Tour 2023 - De Turfvaert

Een 4 weken geleden waren we ook op De Turfvaert voor een ronde van de winter tour. Toen koud en met wintergreens. Hoe anders afgelopen zondag.
Op de 1e ronde in het nieuwe jaar stralend zonnig weer. In de wind fris maar met de wind in de rug heerlijk golf weer. De baan lag er, ondanks de grote hoeveelheid hemelwater van de afgelopen week, goed bij. Tuurlijk de fairways waren op sommige plekken drassig maar zeker bespeelbaar. De greens mooi glad. Een maaibeurt wel nodig op korte termijn.
Hole 1 op De Turfvaert is geen lastige hole maar met de zon vol tegen is het advies om de ballen recht te houden.  De ballen waren lastig te volgen met als gevolg al meteen veel verloren ballen.

Van alle spelers maar twee die een birdie wisten te maken: Rob Kleihorst en Erik Vonk.
De speciale verrichten waren voor Willem Jan, leary op 4, en Rokie, de neary op 17.

En dan de uitslag. Sterk variërende scores deze ronde. De top 8 had netto 80 of lager op deze par 70 baan. Derde plaats voor Rob Kleihorst met bruto 91 en 74 netto. De top 2 duidelijk een gaatje tov de rest.
Tweede plaats voor Rokie met bruto 99 en een mooie 69 netto. Eerste deze zondag was Sandy met 90 bruto en een 68 netto. Gefeliciteerd met de plek op het podium.

Het was na afloop nog lang gezellig op De Turfvaert.
Komend weekend spelen we op De Hoge Dijk weer een ronde van de Winter Tour.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen