Volg ons

Winter Tour 2023 - Rhoon

Een week eerder kon je nog spelen in de korte mouwen. Bij de winter tour ronde van afgelopen zaterdag 5 november was het een ander verhaal. Hoewel de zon het nog even probeerde was het toch een tikkie minder warm. Gelukkig bleef het gedurende de ronde droog. Veel meer water kan de baan van Rhoon ook niet meer hebben. Op veel holes was het meer modder dan gras op de fairway. En erg lagen, niet verrassend voor de tijd van het jaar, erg veel bladeren. Dat maakte dat er flink gezocht werd naar ballen en was er ook berusting op het moment dat deze als verloren beschouwd konden worden.

De speciale verrichtingen deze dag op hole 9, de neary, en hole 11, de leary. Eerstgenoemde was een prooi voor Frans Coers. De Leary op 11 was voor Willem Jan. Er was nog even enige consternatie omdat de koker nog bij de 1e flight in de tas zat. Voor beide heren een sleeve Golfplaza logo ballen van Wilson.

Birdies deze ronde voor Jeroen, Ruth, Willem Jan (2x) en Hans (3x).

En dan de dag uitslag . Ondanks de drassige fairways toch prima scores deze dag. Derde plaats voor Willem Jan met 79 bruto en 73 netto. Tevens beste bruto score van de dag.
Tweede plaats voor Maarten met 91 bruto en 70 netto. Op de eerste plaats Sandy met 92 bruto en ook een 70 netto maar een net iets betere handicap dan Maarten.
Gefeliciteerd met jullie scores.

Dank voor de komst naar Rhoon. Voor de eerstvolgende rondes in november op Best, Prise d’Eau en De Scherpenbergh zijn nog plaatsen beschikbaar maar wees er snel bij want vol is vol.

Tot de volgende GVN-wedstrijd.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen