Volg ons

Winter Tour 2021-22: Bentwoud

De gehele week voor de zaterdag kwam het regelmatig met bakken uit de hemel. En de wind was stormkracht 6 en meer. Geen prettig scenario met het oog op een rondje golf op zaterdag. 
Maar, op zaterdag was het droog en af en toe kwam het zonnetje er zelfs door. De wind nog wel vrij krachtig maar zoals gezegd geen regen. Het was op bepaalde momenten zelfs gewoon heerlijk golfweer. 
Aan de start totaal 33 spelers. Door een adninistratief foutje kwamen we eigenlijk een starttijd te kort. Maar met de medewerking van de spelers gingen we wat sneller achter elkaar de baan in. Het paste precies. Uiteindelijk in net iets meer als 4 uur rond. De gele teeboxen waren vooruitgezet op blauw en dan is de baan net weer iets anders te bespelen. Drives die nu voorbij bunkers kunnen waardoor de slag naar de green makkelijker lijkt. Maar ja, die wind.....

De scores, mede door de wind, zeer gevarieerd. Uiteindelijk zijn er altijd drie spelers die de prijzen mogen aannemen.
Zes spelers die vandaag birdies mochten noteren. Sophie, Frans, Hans en Danielle elk 1 birdie. Otto deed daar een schepje bovenop en noteerde 3 birdies op de kaart. Patrick overtrof ons allen met maar liefst 4 birdies. Patrick noteerde ook de beste bruto ronde, een mooie 75.

Neary op hole 4 (oostwoud) was voor Ruud. De leary op 11 (zuidwoud 2) voor Frans van Leeuwen.

En dan de top 3. Op de derde plek, en zoals vertrouwd van de "heren" tee, Conny met 104 bruto en 74 netto. Tweede plaats Patrick met 75 bruto en 74 netto. En vandaag de beste, op haar eigen thuisbaan, Yvonne. Met 97 bruto en 70 netto krijgt ze 50 punten erbij voor het winter klassement. Gefeliciteerd allen!

Komende zaterdag spelen we de volgende ronde van de wintertour op Best Golf. Daarna volgend er nog 5 rondes voordat we de grote finale spelen.

Tot een volgende keer.

Groet,
Hans

Met dank Rokie voro de foto's . Het kriebelt....hopelijk ben je er snel weer bij !

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen