Volg ons

Winter Tour 2021-22: Spaarnwoude

Een frisse start op Spaarnwoude op ZATERDAG 5 maart. De juiste dag is voor sommige spelers lastig om te onthouden.
Zoals gezegd een frisse start waarbij bijna de greens allemaal nog wit van de vorst waren. Gelukkig stonden de vlaggen toch op de juiste plek en kon er gewoon geput worden.
De afslagplaatsen helaas nog wel in wintermodus. Op sommige holes was het lastig om de tee goed in de mat te krijgen. Uiteindelijk was het lekker weer voor een 18 holes ronde in het kader van de Winter Tour 2021/22.

Met nog maar een paar rondes te gaan is het voor een aantal spelers van belang om nog wat punten bij elkaar te sprokkelen voor het klassement. De 30 best geplaatste spelers verdienen uiteindelijk een plaats in de finale.

De speciale verrichtingen vandaag op hole E3 en D1. De neary op E3 voor Ed During. De leary op hole 10 voor Otto Hubregtse.

Niet veel birdies vandaag. Mogelijk dat de hobbelige greens daar iets mee te maken hadden. Henk vd L, Cees, en Jeroen S. elk 1 birdie. Otto wist 2 birdies te scoren deze ronde. Voor eenieder een Xperon bal van onze sponsor 54Down.

Ik noem even de top 5 daar de winnaar er na afloop niet meer was en dan schuiven de prijzen door naar de eerstvolgende.

Een ex-equo voor de plaatsen 4 en 5. Op de 5e plaats met 91 bruto en 75 netto Cees. Vierde vandaag met 81 bruto en dus ook 75 netto was Otto. Hij mocht de prijs voor nummer drie in ontvangst nemen.
Werkelijk op de 3e plaats deze ronde was Ruud. De man in vorm de laatste weken. Deze ronde 87 bruto en 73 netto. Tweede met 100 bruto en 72 netto was Martin.
De winnaar vandaag en daarmee de volle 50 punten, Patrick met 85 bruto en 71 netto.

Gefeliciteerd allen.

Komend weekend de ener laatste ronde voor de grote finale. We spelen dan op Reymerswael.
Op 19 maart dan de laatste kans op Waterland om nog punten te pakken. Wie gaan de “top 30“ halen?

Groet,
Hans

 

ps: volgende keer weer wel een fot van de winnars

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen