Volg ons

Winter Tour 2021-22: Rhoon

De vooruitzichten zagen er voor het weekend niet best uit. Dat zal ongtwijfeld de reden geweest zijn dat een groot deel van de deelnemers op de lijst er toch voor kozen om deze ronde van de winter tour maar over te slaan. Uiteindelijk waren er 13 spelers die aan de start verschenen.
En wat hebben we een geluk gehad. De eerste negen speelden we, wel met veel wind, zelfs nog even in de stralende zon. Uit de wind in de zon was het gewoon zelfs lekker warm. De tweede negen kwam de bewoking opzetten en werd er gevreesd voor een nat 2e bedrijf. Maar dat viel uiteindelijk reuze mee. De laatste flight had op hole 18 net het eerste deel van de regen. Gelukkig dat we maar 4 flights hadden. :-)

De baan had duidelijk te lijden gehad van de stormen. Toch een aantal bomen omver en veel takken op de baan. Aan het eind van onze ronde was men al druk bezig met het weghalen van het "puin". Onder andere de boom op de afslag van hole 6.

Deze ronde maar 1 persoon die birdies wist te maken. Jeroen Snelders mocht er 2 op de kaart noteren. De Xperon birdie bal van onze sponsor 54Down kon in de tas. De neary op hole 9 was voor Mladen. De leary op hole 14 voor ondergetekende.

De uitslag dan. Ex-eqo voor plaats 3 en 4. Karin (bruto 120) en Mladen (bruto 94) hadden beide 76 netto. Mladen de betere handicap dus 3e plaats. Tweede plaats voor Emile met bruto 96 en netto 73. Winnaar vandaag en 50 punten erbij voor het klassement: Jeroen Snelders. Bruto 79 en netto 71. En dus die 2 birdies.

Gefeliciteerd! Deze ronde waren we allemaal overwinnaars. 

Dank voor jullie komst.

Tot de volgende winter tour ronde. Er zijn er nog 4 voordat we de finale gaan spelen op 26 maart.

Groet,
Hans 

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen