Volg ons

Winter Tour 2021-22: Swinkelsche

Een enigszins frisse dag vanwege een fris briesje (nog geen Corrie) met en af en toe een stralend zonnetje. Een heerlijke dag om te golfen. Totaal 21 spelers aan de start op Golfbaan De Swinkelsche voor alweer ronde 13 van het wintertourseizoen.
De baan lag er voor de tijd van het jaar prima bij. De fairways hier en daar misschien wat modderig, en de greens hobbelig maar toch met prima snelheid.
De baan speelde “lang”. De greens op de Swinkelsche zijn niet altijd even makkelijk aan te spelen en op sommige holes behoorlijk geonduleerd.
De scores wisselend. Flink hoge netto scores maar ook scores in de 70 en lager.

Het speeltempo helaas deze ronde niet optimaal. Vanaf hole 7 vielen er behoorlijk wat gaten. De eerste flight binnen in 3:50 uur, de laatste flight net geen 4:30 uur. 

Deze ronde twee neary’s. De neary op 9 was voor Margriet Baarns. Die op 17 voor John van Tiel. Bij een volgende gelegenheid zal ik zorgen dat jullie alsnog je prijs ontvangen.

Deze keer niet veel spelers die een birdie wisten te maken. Mogelijke oorzaak de hobbelige en lastige greens. Birdies genoteerd voor Richard en Hans. Micha wist maar liefst drie birdies te noteren.

En dan de uitslag. Zoals gezegd zeer wisselende resultaten. Van de 21 spelers waren en slechts 5 met een netto score in de 70 of lager.

Derde plaats John Visser met 89 bruto en 77 netto. Op de tweede plaats Mladen met 96 bruto en 75 netto. Afgetekend de beste vandaag Yvonne met 94 bruto en maar liefst 66 netto. Gefeliciteerd!

Er nog 7 rondes te gaan tot aan de finale op 26 maart. Nog voldoende kansen om punten te vergaren om zo hoog mogelijk in het klassement te eindigen.

Tot de volgende ronde.

Groet,
Hans

Ps; graag nog even aandacht voor het repareren van de pitch marks en het aanharken van de bunkers. Als laatste flight veel verse pitchmarks en voetstappen gezien. Kleine moeite lijkt me....

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen