Volg ons

TsjechieXperience ZT - Spaarnwoude

Nèt voor de storm op Spaarnwoude

Het was voorspeld: er komt onweer naar Velsen-zuid.
Gelukkig zagen we het onweer traag naderen en alleen de laatste paar flights zagen de rollende wolk overdrijven en het werd al snel een schemer-donker.
De regen viel niet direct en alleen de laatste flight heeft wat regen gehad.

Op het moment dat de scores verzameld werden, was het onweer losgebarsten. Maar een enkele terrastafel had een parasol, maar gelukkig werd al snel een extra clubhuis-zaal voor ons geopend.

Of het door de warmte kwam en het windstille weer is niet geheel duidelijk, maar er moest veel gewacht worden. Het rondje duurde ruim 5 uur. Dat was wel jammer.

Er is wel goed gescoord; De meeste scores zijn in de zeventig.

Ook veel birdies:
Jeroen (1), André (2), Hendro (1), Armstrong (1), Mario (2), Omaira (2), Glenn(1), Aashvin (2), Shanky (1), Joep (1), Ruth (1), Chan (2), Mark de Kievith (1), Arno (1), Thomas (1), Tom (1).

Er waren twee spelers met 69 netto, maar door de handicaps was de uiteindelijke uitslag:
3e Plaats voor André Hogenkamp. Hij nam 2 sleeves ballen mee naar huis. Tweede is geworden: Aashvin Mishra: Naast de 2 sleeves nam hij ook de Redline pitchfork meer naar huis.

De Winnaar was Dirk van Geelen met een mooie 67 Netto. Hij was blij met de hele doos Redline  59 ballen beschikbaar gesteld door TsjechieXperience.

Iedereen bedankt voor het komen en het helpen de wedstrijdleider alles voor elkaar te krijgen.

Tot de volgende TsjechieXperience Zomer Tour wedstrijd. Er is nog plek in een aantal van de komende rondes.

Groet,
Mark

P.S. Bij de terugreis was het erg onrustig op de weg.Veel remmen en baan-switchen. Men is niet meer gewend te rijden in het donker in de regen.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen