Volg ons

TsjechieXperience ZT - De Haenen

Volle bak afgelopen zondag op golfbaan De Haenen. Met 35 liefhebbers gingen we de baan in. Leuk dat we vandaag ook 6 dames aan boord hadden. Die ook nog eens allemaal goed hebben gespeeld. De Haenen is over het algemeen een prima bespeelbare baan. Zeker in de zomer als het terrein er perfect onderhouden bij ligt. De greens waren redelijk snel en rolde in ieder geval gelijkmatig, de fairways strak en de rough soms pijnlijk gemeen maar toch vooral vergevingsgezind.

In Brabant blijft het voor de westerlingen toch altijd een beetje buitenland gevoel. Ingrediënten voor een aantal goede scores met deze fanatieke golfers die na de tijdelijke onderbreking al weer diverse rondjes hebben gelopen door het land. Dat kwam ook uit aangezien de top 3 allemaal onder de 70 netto kon scoren. Bruto ging bij de dames Ruth de Randamie het laagst met 79 slagen, terwijl bij de heren Stevan Aldershof een mooie 75 neerlegde. Een vermelding waard. Beide geen prijzen hiervoor die gingen naar de netto laagste scores.

Vandaag op de derde plaats Bert Luttekes met 82/69, tweede Wijnand van de Calseijde 84/65 die eenzelfde score had als dagwinnaar Idzerd Holdinga 83/65 die een iets lagere handicap had. Alle drie een mooie handicap verlaging, proficiat!

De prijzenpot was gevuld met ballen van TsjechieXperience en vonden gretig aftrek. Hans had tevens nog prijzen van de afgelopen weken voor de aanwezige prijzenpakkers. Erg leuk om daar nog aandacht voor te hebben. Birdies ook in overvloed, maar liefst 17 stuks verdeeld over 12 deelnemers. Hopelijk kunnen we binnenkort ook weer de neary en leary scoren. Altijd een leuk onderdeel. Gezien het tijdstip en het perfecte weer werd en nog lang nagetafeld. Gezelligheid kent geen tijd. Graag tot een volgende keer!

Keep swinging,

Erwin.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen