Volg ons

NGF competitie 2022 update 3

Dames 1: na drie rondes heeft Dames 1 drie keer gelijk gespeeld. Afgelopen zondag tegen De Batouwe werken ook de punten gedeeld. Komend weekend dienen de dames aan te treden tegen de dames van Kralingen die nu de ranglijst aanvoeren. Handhaving in de 2e klasse is helaas nog niet zeker daar er 2 teams degraderen

Heren 1: Na 15-3 winst en 15-3 verlies hebben de heren afgelopen zondag flink uitgehaald tegen Cromstrijen. Een kon een clean sweep van 18-0 op het wedstrijdformulier genoteerd worden. Komende zondag de ontknoping in de poule. Theoretisch zijn er nog 4 teams met kans op promotie. Succes heren!

Heren 2: Helaas konden de heren het tegen directe concurrent De Purmer niet afmaken. Verloren met 10-8. Komend weekend gaan beide teams uitmaken wie er gaat promoveren. Heren 2 strijd tegen De Zaanse – nu onderaan in de poule – en De Purmer zal tegen de Amsterdamse aantreden. Die staan nu ener laatste. De Purmer heeft de betere papieren.

Heren 3: In deze poule van Heren komend weekend ook een spannende ontknoping, De heren moesten afgelopen zondag tegen de Hilversumse de punten delen. Komend weekend zijn er nog drie kanshebbers voor de promotie. Olympus – spelen tegen Hilversum – en Heren 3 en De Pan die tegen elkaar aantreden.

Heren 4: Zondag kon er helaas niet gewonnen worden van de De Zaanse. (14-4). Komend weekend zal de handhaving veiliggesteld moeten worden tegen de Goyer die voor promotie spelen. De speelt ook nog voor handhaving. Het wordt spannend.

Heren 5: Helaas voor de heren is het komend weekend hun “thuisdag” Er kunnen geen punten meer binnen gehaald worden en is degradatie helaas een feit. Jammer heren.

Heren 6: Helaas ging afgelopen zondag Veldzijde er met de winst vandaar tegen de heren. Het geluk was net niet aan de zijde van GVN. Het had net zo makkelijk anders om kunnen zijn qua uitslag. Komende zondag zijn de heren ontvangend team en dan is er op 15 mei nog een inhaalronde tegen de Heren van Old Course Loenen. Dat wordt een rechtstreeks duel om degradatie te voorkomen.

Heren 7: Vorige week waren de heren ontvangend team.  Afgelopen zondag waren de heren van Dirkshorn beter stelde daarmee het kampioenschap zeker.  Komend weekend kunnen de heren deze competitie afsluiten met zekerheid van handhaving en hopelijk nog een overwinning op Houtrak.

Heren Senioren 1: Na drie overwinning en 1 gelijk spel staan de heren nu 2e in de poule. Komende vrijdag zijn de heren gastheer en dan zal de Lochemse het kampioenschap echt kunnen gaan vieren. Zou de Lochemse verliezen van ’t Sybrook dan komen GVN en Lochemse op hetzelfde aantal wedstrijdpunten. Helaas hebben de heren van de Lochemse een beter onderling resultaat.

Heren Senioren 2: Het kampioenschap is hier al beslist. Zeewolde is komende vrijdag gastheer maar heeft een niet meer te overbruggen voorsprong op de GVN. Tegen de Engelenburg kan nog 1x voor het maximale resultaat gespeeld worden.

Zie de NGF competitie site voor alle rangen en standen.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen