Volg ons

NGF Competitie 2022 update 2

Dames 1: Voor ons dames 1 was het afgelopen zondag de werkelijke start van de competitie. De 1e ronde waren de dames ontvangend team nu konden ze aantreden tegen De Hooge Rotterdamsche. De ochtendsessie werd door de Rotterdamse dames gewonnen met 4-2. De middagsessie ging met 7-5 naar onze dames. Aan het eind van de dag het potje gedeeld.: 9-9.
Kralingen pakte in de poule met 12-6 de winst tegen Roxenisse. Daarmee staan ze nu bovenaan in de stand.

Heren 1: Helaas konden de heren tegen Leeuwenbergh niet wederom vlammen en ging de pot met 13-5 naar het team uit Leidschendam. De Amsterdamse pakte met 12-6 de winst op Cromstrijen

Heren 2: Ook voor Heren 2 de 1e ronde na een thuisdag de week eerder. Tegenstander De Amsterdamse werd met 10-8 verslagen. De Westfriese pakt een 11-7 winst op De Zaanse.

Heren 5: De Heren waren op bezoek bij Liemeer en moesten aantreden tegen Nieuwediep uit Den Helder. Helaas werd er verloren met 15-3. De Goyer pakte de winst tegen De Zaanse met 11-7.

Heren 6: Na de afgelasting in het 1e competitie weekend mochten de heren op bezoek bij Old Course Loenen. Tegenstander de heren van Olympus. Helaas de kansen niet gegrepen met als gevolg 12-6 verlies. Veldzijde pakte de winst tegen Almkreek met 11-7.

Heren 7: De heren gingen op bezoek bij Houtrak. Tegen de heren uit de Beemster werd helaas verloren met 11-7. De andere partij in de poule werd gewonnen door Dirkshorn. Een 16-2 overwinning op de heren uit Loenen.

Heren Senioren 1: Op vrijdag 8 april gingen ook de Senioren 18 holes van start met hun competitie. De regerend landskampioenen, al ruim 2 jaar, mochten aantreden tegen Sybrook. Een goed begin met een klinkklare overwinning van 20-2. De Lochemse wist de Nunspeetse te verslaan met 16-6

Heren Senioren 2: De heren speelde op Engelenburg tegen de heren van de Hattemse. Lekker om de serie te beginnen met een 21-1 overwinning. Zeewolde maakte er een cleansweep van en won met 22-0 van De Keppelse.

Heren 3 en 4 hadden hun thuis komen over twee weken weer in actie. Na twee rondes is er eigenlijk nog van alles mogelijk. Zie de NGF-competitie site voor alle rangen en standen.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen