Volg ons

NGF competitie 2022 - update 4

Dames 1: De dames wisten zich na drie gelijke potje en helaas verlies op de laatste dag toch te handhaven in de 2e klasse. Met een “doelsaldo” van -10 wisten ze de dames van De Batouwe – die hun laatste wedstrijden wonnen – net voor te blijven. De Batouwe eindigde uiteindelijk met een saldo van -8. Gefeliciteerd dames.

Heren 1: De laatste dag nog alles mogelijk en zelfs vier teams nog kans op het kampioenschap. De heren wisten met 12-6 van Grevelingehout te winnen en Leeuwenbergh won met 13-5 van De Amsterdamse. De 18-0 van onze heren tegen Cromstrijen was het resultaat dat uiteindelijk het verschil maakte. Leeuwenbergh uiteindelijk een saldo van +24 en 2e. Onze heren met een saldo van +28 de kampioen van 2022.
Glenn, Dylan, Patrick, Hendro, Jeroen en Jan van harte met dit geweldige resultaat. Op naar de hoofdklasse!

Zie facebook voor meer sfeerbeelden gemaakt door Glenn

Heren 2: Met 2 winstpartijen hebben de heren handhaving zeker gesteld in de 1e klasse. Uiteindelijk een 3e plaats in de poule waar De Purmer het kampioenschap wist te pakken.

Heren 3: Ook de heren van het 3e team wisten zich te handhaven in hun poule en klasse. Met een nagenoeg nieuw team een prima resultaat. De Pan de kampioen van de poule.

Heren 4: Met 2 gewonnen en 2 verloren wedstrijden bleven de heren duidelijk boven de degradatie streep. Volgend jaar opnieuw proberen in de 4e klasse. De Noordhollandse uiteindelijk de winnaar in de poule.

Heren 5: Helaas voor de heren was er eigenlijk geen kans meer om het degradatie spook te ontlopen. De laatste speeldag waren ze gastheer op Hitland. De directe concurrent had al twee punten meer en dus waren die al zeker van behoud. Jammer heren. Volgend jaar vierde klasse is weer heel anders

Heren 6: Na drie verlies partijen, afgelopen zondag waren de heren gastheer, wordt het komend weekend, tijdens de inhaaldag,  spannend in de poule. De huidige nummers 1 en 2, Olympus en Veldzijde gaan strijden om het kampioenschap. Almkreek is gastheer a.s. zondag en doet dus niet meer mee voor de prijzen. Heren 6 en Old Course Loenen, beide nog zonder punten, gaan strijden om niet te degraderen.

Heren 7: Met een laatste overwinning van 12-6 op Houtrak zijn de heren uiteindelijk 2e geworden in de poule. Dirkshorn wist al dat ze op de laatste dag – in de rol van gastheer – niet meer ingehaald konden worden.

Heren Senioren 1: De heren mochten zich de afgelopen drie jaar landskampioen noemen. Met fris nieuw team zijn de heren uiteindelijk 2e geworden in de poule achter De Lochemse. Volgend jaar nieuwe kansen.

Heren 2 senioren: Ook het senioren 2 team moest genoegen nemen met de 2e plaats in de poule. De kampioen wist alle vier hun rondes overduidelijk te winnen. Heren moest helaas 1 nederlaag tegen kampioen Zeewolde incasseren gedurende deze competitie.

Zie de NGF competitie website voor alle uitslagen

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen