Volg ons

NGF competitie - weekend 3

Het derde weekend alweer van de NGF competitie, Hoe hebben de team het gedaan?

Op vrijdag de heren senioren.
Heren 1 (50+) speelde op Houtrak tegen de heren van Amelisweerd. De singles werden helaas verloren en de greensome gedeeld. Daarmee ging de overwinning naar de senioren uit Utrecht.

Heren 1 (65+) ging richting het Rijk van Nijmegen om te spelen tegen het team van de Veluwse. Helaas konden de heren maar 3 punten binnenhalen. De komende 2 rondes zijn van belang om niet laatste te worden in de poule.

Dames 1 moest richting Zeewolde voor hun ronde tegen Old Cours Loenen. Helaas was de baan niet te bespelen en ging de wedstrijd niet door. Dat betekent dat de dames op 12 mei in de herkansing aldaar zullen gaan. 

Heren 1 was gastheer op De Turfvaert. Westerpark en de Amsterdamse deelde de punten. Olympus pakte een nipte overwinning op De Hooge Rotterdamsche.
De heren staan nog bovenaan in de poule na speelronde 3.

Heren 2 was ook gastheer deze ronde. Op Hitland ontvingen zij de teams vam Veldzijde, Spaarnwoude, De Purmer en de Heemskerkse.

De heren van GVN 3 traden aan in Leidschendam op Leeuwenburgh tegen de heren van Kleiburg. De punten werden gedeeld. Rozenstein pakte tegen Delfland duidelijk de zege.

Heren 4 ging richting Leusden om op de fraaie baan van De Hoge Kleij aan te treden tegen Hoogland. In het eerste deel werden de singles met elk 3 gewonnen partijen gedeeld. De greensomes werden ook gedeeld, beide 1 gewonnen en één half. Maar doordat Hoogland net iets meer holes wist te winnen kregen ze 2x de bonuspunten waardoor het uiteindelijk 13-9 werd.

Succes komend weekend!

Voor alle uitslagen en standen: NGF competitie website.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen