Volg ons

Midweek ronde - De Haenen.

Beste golffanaten,

Hier de uitslag van onze midweekse ronde op de Haenen van 16 juni. Met 13 mannen en 2 vrouwen de baan in en er is goed gescoord. De baan lag er mooi bij. Volgens mij waren de greens iets zachter, dan afgelopen zaterdag bij het strokeplaykampioenschap. Maar dat kan ook aan mezelf liggen!  ;)

Zoals ik vooraf al in de mail had geschreven, het zou warm worden. Goed smeren en voldoende water drinken. Nou dat hebben we gedaan! Op het weer vertelde ze dat de luchtvochtigheid niet zo hoog was, hierdoor was het prima te doen en als dan ook nog af en toe een wolkje voor de zon kwam, was dat erg prettig. Helaas moest Matthijs na 9 holes afhaken. Hij voelde zich niet lekker worden en is dus naar huis gegaan. Beterschap, Matthijs!

Er zijn drie birdies geslagen: Maarten Stenvert, Arno en Maarten Mannee met een hele lange putt op hole 4. Gefeliciteerd! Voor ieder een birdiebal!

Wij waren gestart op hole 10 en hole 11 is de korte par 4, deze had ik meteen vroeg in de ronde een extra uitdaging gegeven. Hier moest je proberen om in twee slagen zo dicht mogelijk bij de vlag te komen, dus de leary. De winnaar vandaag: Arno! Hij mocht een sleeve ballen meenemen.

Op hole 4 had ik de Neary gezet. De vlag stond voorop op de green op 123 meter van de teebox. Met een mooie ijzer 9 sloeg Arno de bal op een halve meter van de hole, met 1 putt een nette birdie! Weer voor Arno! Dat komt wel erg weinig voor dat je beide bijzondere verrichtingen wint. Ik merkte dat ik lekker stond te spelen en als ik de wedstrijd nou ook nog zou gaan winnen, dan had ik beide (Leary en Neary) aan Jeroen en Sandy gegeven. Maar er was nog een sluwe vos in onze flight die ongemerkt (vooral van mij) prima stond te scoren.

Dan het podium:

Op de 3e plaats: Maarten Mannee met 92 bruto en 72 netto! Hij was voor het eerste bij onze wedstrijden en dat smaakt natuurlijk naar meer. Meteen op het podium bij je eerste optreden! Goed gedaan, Maarten!

Op de 2e plaats: Arno met 81 bruto en 70 netto!

Op de 1ste plaats: Good old Henk! Met 81 bruto en '65' netto! Hij kreeg 2 sleeves als prijs mee. Gefeliciteerd, Henk. Goed gespeeld! Vooral de 2e negen met 39 slagen is hartstikke goed! 

Dit was het dan alweer. Bedankt voor jullie komst en graag tot de volgende keer.

Met vriendelijke golfgroet,

Arno

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen