Volg ons

Jubileum ZT 2021 - Twentsche

Zondag 25 juli, de tweede dag van het Gelderland/Overijssel weekend. Een Jubileum Zomer Tour ronde op De Twentsche. Een fraaie park-bos baan. Mooie variatie aan holes die je scherp houden.
Wisten we op zaterdag de ronde te volbrengen in net 4 uur vandaag was het even anders. Uiteindelijk 4½ uur maar de 2e helft van de ronde zat de vaart er echt niet meer in en was het op elke hole wachten op de tee en in de baan. Jammer. Gelukkig bleef het droog ondanks de berichten op de diverse weer apps. Op de weg naar huis waren 20 km verderop de wegen nat.  We hebben geluk gehad.

Op deze dag weer twee speciale verrichtingen. Op hole 2 een leary die voor Thomas was. Op hole 15 een lastig par 3 over het water was het Jenny die de bal mooi dicht bij de hole kreeg. Met een birdie om het af te maken.

Totaal waren er 8 birdies waarvan 3 op naam van Thomas!

De uitslag dan. Je must deze dag goed laag gaan om in de top te komen. Derde plaats voor Leen Kleijwegt met bruto 95 en netto 66. Twee plaats Matthijs Verkerke met 88 bruto en ook 66 netto.
Maar de koning van de dag Thomas zette een scherpe 81 bruto en 65 netto op de kaart. De handicaps worden weer wat aangescherpt.

In totaal waren er 16 spelers die dit weekend beide dagen meededen en daarmee streden voor het weekend klassement. Na het optellen van de punten is dit de top drie: derde plaats Sandy met 146 netto. Tweede plaats voor Caroline met 143 netto. En de koning van het weekend met 71 en 65 netto en dus 142 totaal, Thomas Hoyer. Gefeliciteerd dames en heer.

Het was na afloop nog lang gezellig en warm op het terras. Dank aan De Twentsche voor de gastvrijheid en we komen graag nog een keer terug.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen