Volg ons

Jubileum ZT 2021 - Reymerswael.

Met uiteindelijk 15 liefhebbers, we misten Sandy (afgemeld) en Keith (no show), gingen wij de baan in. Eerdere berichten over deze baan waren positief. Alleen de wind kan een flinke deuk slaan in je score. Vandaag hadden we geluk en was die niet echt in het spel. De baan heeft een "linksachtig" karakter met veel open holes en eerst uitgaande holes zonder bij de clubhuis te komen na negen holes. Halverwegei is er gelukkig wel baan catering voor wie dorst of trek heeft. 
Veel variatie ook met een paar mooie uitdagende holes langs de Schelde-Rijn verbinding. Eigenlijk alleen de 16de is een vreemde eend in de bijt. Onderhoud goed met strakke greens en nette fairwayss. De rough was gemaaid dat was ook prettig.


Er is redelijk tot goed gescoord met drie birdies,  Matthijs, Bram en Arno waren de toppers! De leary prooi voor Matthijs en de neary voor Rob. Dan de podium plaatsen. Derde met 97/71 werd Erik Vonk, de tweede plaats was voor Conny van Leeuwen, die van geel speelde en met een score van 105/71 en lagere handicap boven Erik uitkwam. Sorry Conny dat ik je eerst als derde had weggezet. Dagwinnaar met een fantastische ronde van 86/65 en handicapverlaging was Matthijs Verkerke.
Proficiat allen! Iedereen eigenlijk met de baan, de horeca en de nazit bij het clubhuis.

Graag tot een volgende keer!
Keep swinging,  Erwin

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen