Volg ons

Jubileum ZT 2021 - Golf4all

Wij waren te gast op Golf4All voor de laatste keer, de baan wordt veranderd in oktober naar een 9 holesbaan met 3x par 4 en 6x par 3. Dat is wat er nu gezegd wordt. De vraag blijft of ze hier goed aan doen. Ik heb verschillende mensen gesproken en die zeggen allemaal dat het doodzonde is dat deze mooie 18 holesbaan gaat verdwijnen. De baan ligt er heel goed bij met mooi rollende greens!

Met 30 leden was de wedstrijd vol en er is goed gescoord. Het is fijn om weer een wedstrijd volle bak te hebben! Dank dat jullie er bij waren!

Hans had netjes de kaarten verzameld en gaf mij de scores door die ik meteen op het scoreformulier geschreven heb, maar hij had wel een paar birdies vergeten te melden. Ik heb een idee waar dat aan gelegen heeft. Als je geen cirkeltje om de birdie zet dan wordt deze heel snel niet gezien, want wij gaan niet elke hole langs wat er staat. De controle dient door de marker (flight) gedaan te worden. Voor de volgende keer bij een birdie even een cirkeltje er om heen. Dan is het heel snel zichtbaar voor ons! Een andere optie is: bij je score even een birdie schrijven. Dank. 

Er zijn 9 birdies gemaakt door: Martin, Thomas, Hans (bijna hole in one), Armstrong, Ruud en Henk. Bij de laatste drie birdies moet ik even wat toelichten. Deze birdies zijn gemaakt in dezelfde flight. Omaira maakt een bijna hole in one en tapt hem in voor birdie. Willem Jan maakt een mooie birdie op een par 3. Zegt Cees (3e in de flight): Zou leuk zijn als ik nou ook nog een birdie zou maken! De volgende hole maakt hij bijna een birdie. Zegt Willem Jan: Je hebt nog 4 holes een kans voor birdie. Het lukt Cees niet om een birdie te maken. Staan ze op de teebox van 9 (onze laatste hole), zegt Cees: Nou dan moet deze maar een birdie worden. Na een paar fantastische ballen maakt Cees birdie! Hoe mooi is dat op de slothole!  Heel goed gedaan!

Allen kregen een birdiebal kado! Gefeliciteerd allemaal!

De bijzondere verrichtingen waren voor: De leary op hole 16 was voor Henk! Hij kreeg een doosje callawayballen van GVN. De neary op hole 3 was voor Armstrong! Ook hij kreeg een doosje callawayballen van GVN. Gefeliciteerd heren!

De uitslag: Er is goed gescoord vandaag, 17 leden onder de 80 netto, ondanks de harde wind en superhoge rough. Als je daarin terecht kwam, dan was je of je bal kwijt of je had een paar slagen nodig om er goed uit te komen. Heel goed gedaan!

De top 3 heeft netto allemaal onder de baan gespeeld!

Op de 3e plaats met 96 bruto en 71 netto: Erik! Hij kreeg nog de GVN Jubileum handdoekje mee.

Op de 2e plaats met 87 bruto en 70 netto: Michel! Hij koos voor de GVN Jubileum handdoek.

Op de 1ste plaats met een fantastische ronde waarin bij alles goed ging, met 78 bruto en 68 !!! netto: Willem Jan! Hij koos voor de GVN Jubileum cap. Willem Jan dacht op een hole zijn score te gaan verliezen, maar door slim een strafslag te nemen voor een onbespeelbare bal, in plaats van het toch maar te proberen om uit de rommel te spelen. Hierdoor maakte hij op die hole een bogey en wist hij de schade beperkt te houden. Tip: Gebruik de regels als je ze mag gebruiken!

Heren, gefeliciteerd! Heel goed gedaan, mijn complimenten!

Dank voor jullie enthousiasme, gezelligheid en komst naar Golf4All. Graag tot de volgende week op Waterland. Inschrijven kan nog op de reservelijst, daar staan er nu 2 reserve. Er zijn nog meer evenementen op de kalender waar je voor inkan schrijven. 

Met vriendelijke golfgroet,
Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen