Volg ons

Golfplaza ZT 2022 - Westwoud

Op 28 mei alweer de 4e ronde van de Golfplaza Zomer Tour 2022. Een klein gezelschap op golfbaan Westwoud. Waren de rest van de wedstrijdspelers op Bernardus bij het Dutch Open ? Misschien. 
Westwoud is een leuke gevarieerde baan waar je, zeker met wind, de bal op de fairway moet houden. Het was niet druk op Westwoud maar toch hadden we een start vanaf hole 10. Helaas kwamen er nog wat verlate flights voor de doorstart. Gelukkig zijn GVN-ers flexibel en dus konden de heren er nog wel even tussen door. De 11 spelers wisten de 18 holes uiteindelijk binnen de 4 uur te volbrengen.

Mogelijk mede door de stevige wind waren de leary op hole 1 en de neary op hole 12 te moeilijk. De GVN-ballen bleven in de prijzentas.
Birdies waren er voor René Kroezen en Erik Vonk. 

En dan de uitslag. Zeven spelers wisten een netto uitslag in de 70 te maken. Derde plaats voor Mark de Kievith. Bruto 104 en netto 75. Een Golfplaza cadeaubon en sleeve GVN-ballen als prijs. Voor de 1e en 2e plaats een gelijke score. Zowel Liz als Thomas beide netto 74.
Thomas heeft dan net de betere handicap dus Liz, als thuisspeelster op de eigen baan, de tweede plaats met bruto 94 en dus 74 netto.

Voor Thomas, na een eerdere 1e en 3e plaats, nu dus wederom een overwinning. Bruto 91 vandaag. Hij kan nog een Golfplaza cadeaubon toevoegen de prijzenstapel. Gefeliciteerd!

Tijdens deze ronde hebben we voor de eerste keer de volledige scorekaarten van de deelnemers ingevoerd. Dat heeft als voordeel dat de uitslag snel zichtbaar is en dat de scorekaarten meteen ingediend kunnen worden voor de handicap. Ook het aantal birdies wordt dan direct berekent. Ook voor de spelers die niet bij de GVN registreren zijn de kaarten ingevoerd. En het werkt als een zonnetje. In de komende weken gaan we verder invoeren dat de spelers bij een wedstrijd zelf hun kaarten kunnen invoeren via het leden dashboard. Ook GVN blijft innoveren.

Komend weekend spelen we op zaterdag 4 juni op Spaarnwoude en maandag 6 juni, 2e pinksterdag, op Reymerswael. Op beide dagen zijn er nog plaasten beschikbaar. Schrijf je nu in. 

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen