Volg ons

Golfplaza ZT 2022 - Spaarnwoude

Zaterdag 7 mei ronde 2 van de Golfplaza Zomer Tour. We zijn als vereniging verheugd dat voor de zomer tour serie van dit seizoen Golfplaza onze hoofdsponsor is. Bij elke ZT ronde is er voor de top 3 van de ronde een mooie prijs te winnen.

De ronde op Spaarnwoude. In de middag starten kan betekenen dat je alle ochtend spelers nog voor je hebt en het een lange ronde wordt. Maar het ging verrassend goed qua speltempo. De eerste negen in 2 uur 10 minuten  en totaal net geen 4½ uur. En dat met de lange stukken lopen bij de D lus is prima.

Deze ronde 4 personen met birdies. Maikel een birde en ook de Neary op hole E3. Ook birdies voor Martijn en Jeroen. De Leary op D1 was voor Frans en hij had daar ook een birdie. Op nog 5 andere holes wist Frans een birdie te maken. Totaal dus maar liefst 6 birdies deze ronde. In de historie van de GVN is het nog 1 keer eerder voorgekomen dat een speler in een wedstrijd zo veel birdies mocht noteren. Gefeliciteerd Frans. Een birde en een sleeve GVN ballen voor dit unieke resultaat.

En dan de uitslag. Voor de 3e plaats een ex-equo voro Conny en Ton. Beide 71 netto bij een exact handicap van 20,9. Gekeken naar de laatste 9 holes was die voor Ton net iets beter en dus Conny net buiten de prijzen.  Ton ontving een sleeve GVN golfballen en een Golfplaza cadeau bon.

Op de tweede plaats, en vandaag speelde ze met de nieuwe driver gewoon van rood, Miranda met 94 bruto en 69 netto.

En dan de topper van deze dag. Met 6 birdies kan het haast ook niet anders: Frans. Totaal 78 bruto en 69 netto. Gefeliciteerd Frans en de andere winnaars mert de mooie scores. Daar zit weer een verlaging aan te komen lijkt me.

Komende weken en maanden zijn er diverse GVN evenementen. Er zijn nog plekken beschikbaar voor de zomer tour, balletje-balletje en midweek rondes. We spelen ook de serie van de World Amateur Golf Championship op een aantal van onze partnerbanen. Strijd jij mee voor gratis deelname in de Nederlandse finale in September? Uiteindelijk maken de spelers in die finale kans op een plaats in team NL wat in November in Maleisië zal strijden in de wereld finale.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen