Volg ons

Denemarken 2023 - Nordvestjysk

Dag 3 van de DK 2023 trip bracht ons naar de geweldige baan van de N0rdvestjysk golfklub. Vanaf het hotel een rit van bijna anderhalf uur. Een lange zit maar aan het eind van de rit een absoluut geweldige baan. Door bos en duin met glooiende fairways en greens.

En dat voor 26 euro!!! De greens waren recent gesneden en met zand voorzien dus ontvingen we nog een extra korting. Zo kan het dus ook. De rol op de greens helaas dus niet perfect. Na het inchecken door eenieder - in Denemarken gaat dat op de meeste banen geheel geautomatiseerd   - konden we van start. De eerste negen (Syd) glooiend door het dichte bos met nauwe fairways en gulzige rough.  De tweede negen meer een open landschap maar met meer hoogte verschillen en een paar geweldige wow holes.DE rought hier ook gulzig om elke afwijking af te straffen. 

De neary's deze ronde een prooi voor Ruud (Syd 9) en Thomas (Nord 8).

DE top 3 deze dag: derde plaats voor Ton met 75 netto. Tweede Jeroen met 74  netto. Maar de absolute beste score deze dag was van Jenny. Een zeer mooie 67 netto. Gefeliciteerd !

Morgen de afsluiting op Hjarbaek Fjord Golfcenter. Wie wordt de overall winnaar? Het wordt spannend tot de laatste hole.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen