Volg ons

BB Rotterdam 2022 Finale

Op een zonovergoten dinsdag op een baan die er werkelijk prachtig bij ligt startten dinsdag 16 fanatieke deelnemers aan de Finale ronde van het seizoen 2021/2022.

Dat seizoen begon met een staartje corona (wat als voordeel had dat wij niet in de file stonden voor de avond rondes op Hitland) en vanaf het voorjaar konden wij ook weer als vanouds samenspelen, flexibel indelen en samen borrelen. M.a.w. het echte Balletje Balletje gevoel was weer helemaal terug!

Na 10 gespeelde rondes (helaas werd 7 april afgelast door slecht weer) waarin wedstrijdpunten te verdienen waren, tekende zich een duidelijke kopgroep af. Wij konden zelfs spreken van een torenhoge favoriet die met 3 overwinningen in het najaar 2021 al een bijzonder goede basis had gelegd!

Sandy Rietveld Nielsen bleek de onbetwiste koningin van dit seizoen en pakte titel met maar lieft 174 punten, van harte gefeliciteerd !!!
Martijn Serlie heeft zeer stabiel gespeeld en met een beperkt aantal deelnames 160 punten bij elkaar gespeeld voor de 2e plaats (hcp 10,2)
Robert Horsten verzamelde tevens 160 punten en belandde daarmee op de 3e plaats (hcp 16,6).

Wij kijken terug op een zeer gelaagd BB seizoen en hopen jullie allen weer fris aan de start te zien op 28 juli als de eerste nieuwe punten voor seizoen 2022/2023 weer te verdienen zijn.

Fijne vakantie,

Joris en Carlo

 

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen