Volg ons

TsjechiëXperience

logo-tsjechiexperience-002-.png

Dé Tsjechië golf reisspecialist!
Uw reis wordt verzorgd door Ivana Vyskocilova – uw golfadviseur!

TsjechieXperience is dé golfreis specialist voor Tsjechië. Beleef uw unieke golfervaring in Tsjechië. Bij TsjechieXperience kunt u niet alleen terecht voor golfreizen, maar ook andere reizen zoals bedrijfsuitjes of ander groepsreizen naar Tsjechië en de hoofdstad Praag.

Op de website TsjechieXperience.nl kunt u zelf uw golfreizen samenstellen door golfbanen uit te zoeken of simpelweg een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Het is ook mogelijk om heel gemakkelijk een 3-daags of 4-daags golfarrangement te boeken door de aangeboden pakketten op onze website. Deze pakketten zijn samengesteld op basis van de ervaring van onze golfreizigers!

Heeft u speciale wensen voor uw golfreis? Wij bieden graag een pakket op maat aan!
Mail ons via info@tsjechiexperience.nl of bel Ivana op 06-52004840. Zij heeft op alle golfbanen persoonlijk gespeeld, u ontvangt daardoor de beste expertise.

Wat heeft golf via TsjechieXperience te bieden?

  • Prachtige 9-holes en 18-holes golfbanen
  • Super luxe golfresorts
  • Uitdagende golfarrangementen
  • Uniek landschap (veel groen, bergen en omringd door prachtige kastelen etc.)
  • Uitdaging voor zowel beginners als ervaren golfspelers
  • Aantrekkelijke prijzen

Enkele golfbanen in Tsjechië uitgelicht:

Albatross Golf Resort beschikt over een 18-holes masterclass golfbaan. Albatross staat bekend om zijn superieure kwaliteit. De masterclass 18-holes golfbaan bevindt zich op slechts 30 minuten rijden vanuit het centrum van Praag en daarnaast ook nog eens 20 minuten verwijderd van de luchthaven van Praag.

Panorama Golf Resort is een supermoderne golfbaan met 27-holes van de hoogste kwaliteit. Het Golf Resort is gelegen op slechts 65 km ten zuiden van Praag. De golfbaan is gelegen in het pittoreske landschap van Centraal Bohemen.

Het Karlstejn Golf Resort spreidt zich uit over het heuvelige en het beboste landschap van Centraal Bohemen. Het Karlstejn Golfbaan wordt gekarakteriseerd door het ruwe terrein, twee meren en 85 bunkers. De baan vraagt een goede fysieke conditie van de golfspelers en zal dan ook de fanatieke golfspelers zeker tevreden stellen! In 2008 werden er nog eens 9-holes toegevoegd aan dit prachtige golf resort (27-holes).

website

Contact
TsjechieXperience
Parklaan 3
3016 BA Rotterdam
info@tsjechiexperience.nl
+31(0)10 7602796

Ivana Vyskocilova
ivana@tsjechiexperience.nl
+31(0)6 52004840

Meer sponsoren

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen