Volg ons

Zweden Tour 2023 - Vreta Kloster

Op dag 3 van de Zweden Tour 2023 ging het bijna volledige spelersveld richting Vreta Kloster Golfklubb. Ton O. kon zo vanuit z'n bed de driving range op voor de warming up. Handig als je op de golfbaan zelf verblijft.

Helaas moest FRank afhaken door een serieuze blessure en zou reisgenoot Eus alleen de 1e negen holes spelen om vervolgens in de middag met Frank weer huiswaarts te keren. Sterkte Frank met het herstel van de nekhernia.

Na de eerste 2 dagen mooi zomer weer deze dag de 2e helft van de ronde een andere weerbeeld. Stevige wind met af en toe felle regen. De fijn kan het gebruiken, wij doen het liever zonder.
Ondanks het natte staartje van de wedstrijd goede scores in de top van de uitslag. 
Derde plaats voor Rene Kroezen mert bruto 89 en netto 72. Op de tweede plaats Ton Overwater met brut0 95 en netto 71. Niet raar als je vakantiehuis uitkijkt op de golfbaan. ;-)

Eerste deze dag was ondergetekende met 83 bruto en 67 netto. Na twee dagen zwoegen lukte het vandaag wel met de drives en de putjes.

Morgen staat de ronde op de Norrkoping Soderkoping Hylinge baan op het programma. Een baan welke we, net als Vreta Kloster, in 2008 ook al eens bezocht hebben. Benieuwd of we nog holes herkennen.

Groet,
Hans

ps: en ook op deze baan mag de "zweedse worst met brood" halverwege niet ontbreken

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen