Volg ons

Zomer Tour - Swinkelsche

Beste belangstellende, hier een kort verslag van de Zomertour wedstrijd op de Swinkelse van afgelopen zondag. Het was weer een feest om op de Swinkelse te mogen spelen. De baan lag er prima bij met aardig rollende greens. Op sommige plekken nog wat tijdelijk water, maar over het algemeen was het prima om te spelen. De wind was wel duidelijk aanwezig die je af en toe ook in je voordeel kon gebruiken. Met 15 deelnemers gingen wij de strijd aan met de baan en elkaar!

Er is heel goed gescoord vandaag, maar we beginnen met de birdies. Er zijn er 4 geslagen door: Harald, Mark, Miranda en Arno! Gefeliciteerd met jullie birdievogel! Goed gedaan!

De bijzondere verrichtingen vandaag op hole 11 en 12. De leary op hole 11 is geslagen door: Gijs! Met een fantastische drive lag hij mooi voor de opening van de green en met een goede chip kon hij zijn bal het dichtst bij de hole krijgen. Goed gedaan, Gijs! Gefeliciteerd met je sleeve GVN-ballen! De neary op hole 12 werd een prooi voor: Arno! Met een mooie slag, met mijn ijzer 8, sloeg ik de bal ongeveer 15 centimeter dichter bij de hole, dan Leen die de neary al op een kleine 2 meter neergezet had. Gefeliciteerd, Arno met je sleeve GVN-ballen!

Zoals ik al zei/schreef: er is heel goed gespeeld! Maar liefst 5 leden die netto onder de baan hebben gelopen, dat is heel goed! Omdat er zo goed gescoord is, vermeld ik graag de top 5!

Op de 5e plaats met 97 bruto en 70 netto: Pollie! Goed gedaan!

Op de 4e plaats met 93 bruto en 69 netto: Leen! Goed gedaan!

Op de 3e plaats met 99 bruto en 68 netto: Geert! Gefeliciteerd met je 3e plek en de doos GVN-ballen!  Goed gedaan!

op de 2e plaats met 95 bruto en ook 68 netto: Hans! Gefeliciteerd met je 2e plek en de doos GVN-ballen! Goed gedaan!

En dan de topper van vandaag, spelend van de gele teebox, op de 1ste plaats met 93 bruto en 66 !!! netto: Miranda! Wat een mooie monsterscore heb jij neergezet! Als alles samen komt, dan is dit het resultaat. Heel goed gedaan, Miranda! Gefeliciteerd met je 1ste plaats en je voucher en de doos GVN-ballen!

Na afloop hebben wij met 9 personen nog lekker gegeten en zijn we voldaan huiswaarts gekeerd. Dank voor jullie gezelligheid en graag tot een volgende wedstrijd bij de leukste vereniging van Nederland!

Met vriendelijke golfgroet,

Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen