Volg ons

Zomer Tour - Turfvaert

Het weekend van 29 en 30 juni was voorbestemd voor het jaarlijkse club kampioenschap. Helaas was animo dit jaar minimaal en zou er van een volwaardige kampioenschap geen sprake zijn geweest.
Vandaar dat de twee dagen omgezet waren naar 1 dag zomer tour op Golfpark De Turfvaert. 

De vele regen en zon van de afgelopen periode had er voor gezorgd dat de rough op veel plaatsen op knie hoogte stond. Daar werd vooraf voor gewaarschuwd door de marshall en de receptie. 
En dat het moeilijk en frustrerend was bleek ook wel. Veel spelers in de baan die er af kwamen met een verbrande nek. In de rough was vrijwel zeker bal kwijt of minimaal 2 pogingen om de bal er weer uit te krijgen. De eigen bal vaak kwijt maar met een beetje geluk vond je dan één of meer andere ballen. De spelers die de bal uit de rough wisten te houden waren duidelijk in het voordeel. 

Traditiegetrouw op De Turfvaert de leary op hole 4 en de neary op 17. Beide werden door Stevan Aldershof scherp en minder scherp neergezet. 
Stevan wist deze ronde maar liefts 3 birdies te scoren. Geert en Arno maakten er beide 2. Dirk wist ook een birdie te maken. Gefeliciteerd met de glazen vogel.

De uitslag voor de zomerse ronde als volgt: derde plaats met 85 bruto en 69 netto voor ondergetekende. Arno werd 2e met een mooie 82 bruto en een 68 netto.
Maar de absolute kampioen vandaag, en dan jammer dat er geen club kampioenschap werd gespeeld, is Stevan met een fraaie 2 onder de baan 68 ! Dat maakt maakt een mooie 66 netto. 
Gefeliciteerd heren met de mooie scores. 

De komende weken staan er naast de Zomer Tour wedstrijden nog verschillende Balletje-Balletje wedstrijden op het programma. 
Op vrijdag 12 juli is er ook nog een wedstrijd van de Spang Makandra Cup 2024 op Landgoed Welderen. Schrijf je in en steun de Antoni van Leeuwenhoek Foundation
Zie de golf kalender op de website

Tot een volgende GVN-ronde.

Groet,
Hans 

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen