Volg ons

Zomer Tour 2023 - Best

Aan de start een klein groepje van 16 spelers op Best Golf voor ronde 12 van de zomer tour. voro dat we de baan in gingen kwam er nog een flinke bui over Best heen. De eerste flight heeft het helemaal droog gehouden. De latere flights helaas niet. Die moesten nog even de regenjas en de paraplu erbij halen.

De baan lag er ok bij. De greens niet optimaal. Op veel greens toch wel nog kale plekken. Op hole 13 wordt druk gewerkt aan wat lijkt 2 zwembaden. Er liggen nu twee enorme diepen gaten/geulen die kennelijk met water gevuld gaan worden. Maakt de hole totaal anders dan het was. Maar zien wat dit gaat worden. Komt nu allemaal wat raar over en er blijft niet veel ruimte over om de bal op de fairway te houden. Lijkt dat voor de meeste golfers de green niet meer in drie te halen zal zijn. 

De speciale verrichtingen deze ronde op hole 14 (leary) welk voor Henk was en hole 17 (neary) welke voor Mimoun was. 
Birdies deze ronde voor ondergetekende, Armstrong, Mimoun, Henk en Otto (2x).

De top 3 deze ronde als volgt: Jeroen derde met bruto 84 en netto 77. Tweede plaats voor Marc met 89 bruto en 76 netto. En eerste deze keer Otto met bruto 80 en ook een 76 netto. Gefeliciteerd heren met de prijzen en de punten voor het klassement.

Komende zaterdag spelen we de volgende ronde op Golfpark De Turfvaert. Over twee weken hebben we geen zomer tour in verband met het Duitsland weekend. 
De week later van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus spelen we drie zomer tour rondes achter elkaar op respectievelijk Landgoed Welderen, Golfbaan Voortwisch en Dorhout Mees. Inschrijven kan via de kalender

Tot een volgend GVN-evenement. 

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen