Volg ons

Xperon Winter Tour - Waterland

Zondag 22 November, een mooie winterse dag op Waterland. Licht zonnetje. In het begin bijna windstil, en klein beetje wind later op de dag. Ideale omstandigheden om te scoren voor de Xperon wintertour ?
Dat bleek toch tegen te vallen, als ik naar de scores kijk. Lag het aan het feit dat we verplicht van matjes moesten afslaan, en iedereen aan het worstelen was om tee's erin te krijgen ? Of lag het toch aan al die blaadjes die her en der in de baan lagen, en waardoor enkele ballen niet meer te vinden waren ? Het meest waarschijnlijke is echter dat het lag aan de drassige of modderige omstandigheden, waardoor ballen vaak onder de modder zaten, lastig terug te vinden waren, en lastige omstandigheden om uit te slaan.

Vele scores van (bruto) boven de 100, en bijna iedereen netto boven de 80. Mooie uitzondering hierop was Wim, die in deze omstandigheden toch nog met een mooie netto 72 van de baan wist te komen. Naar eigen zeggen kwam het omdat hij lage balvlucht heeft, en dus geen last dat ballen geplugd lagen in de drassige grond. Zeer mooie prestatie in deze omstandigheden Wim !

Door de beperkingen zonder prijsuitreiking, maar we zorgen dat Wim  en de andere winnaars alsnog hun prijs op een later moment krijgen.

Groet,
Martin

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen