Volg ons

Xperon Winter Tour - Turfvaert

Het leek wel voorjaar met dat mooie zonnetje en de aangename temperatuur. De 1e ronde van de Xperon Winter Tour was uitgeweken naar Golfpark De Turfvaert. Hitland had afgelopen week last van wat wateroverlast. Maar was het weekend gewoon weer open.

Op De Turfvaert 24 deelnemers met een vroege start. Helaas geen volledige horeca maar wel een “Coffee to Go”. Afgelopen week waren we ook op De Turfvaert voor de GVN Masters en toen bleek al dat de baan er prima bij ligt ondanks alle regen van de afgelopen periode. De greens ook deze keer weer een goede rol en voldoende snelheid. En met aflopende greens oppassen dat de put niet te hard is.
Vanwege de aangescherpte maatregelen spelen we op dit moment weer volgens het “komen & gaan” protocol. Dat betekent max 30 minuten voor je starttijd aankomen, al dan niet nog even inslaan, en na afloop worden de scores per WhatsApp doorgegeven aan de wedstrijdleider en gaan we direct weer naar huis. Jammer dat het zo moet nu want het was ongetwijfeld lekker geweest op het terras in het zonnetje.

Totaal 6 birdies deze ronde. Henk vd L, Willem Jan, Robert, Jeroen, Frans en Sandy elk 1 birdie.

En dan de uitslag van deze ronde van de Xperon Winter Tour. Per wedstrijd zijn punten te verdienen voor het klassement. In maart 2021 speelt de top 30 van het klassement dan voor de titel.
De top 3 als volgt: 3e plaats Matthijs Verkerke met 89 bruto en 70 netto. Op de tweede plaats Ivar Noordermeer met 85 bruto en 69 netto. En de winnares vandaag is Yvonne Kleihorst met 89 bruto en maar liefst 65 netto. Zowel voor Ivar als Yvonne een aanpassing van de handicap. Gefeliciteerd.

De prijzen van Xperon leggen we apart voor jullie en komen bij een volgende gelegenheid naar jullie toe.
Tot aan het nieuwe jaar staan er nog een 8-tal Xperon Winter Tour wedstrijden op het programma. Op dit moment zitten ze allemaal vol. Daar waar mogelijk proberen we extra tijden te regelen.
Houd de agenda dagelijks in de gaten want nieuwe rondes worden regelmatig toegevoegd.

Groet,
Hans

 

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen