Volg ons

Xperon Winter Tour - Turfvaert

De 2e winterse ronde van de Xperon Winter Tour dit weekend vond plaats op Golfpark De Turfvaert. De start deze dag een uur eerder dan op Bentwoud op de zaterdag. En dat was duidelijk zichtbaar. De baan was wit en hard. Hier de winter greens met gewone cups in vergelijking met de "emmers" op Bentwoud. Dan zou je zeggen lastiger maar gezien het aantal birdies toch ook weer niet lijkt het.
Volle bak met 27 spelers. Allemaal zo rond de 4 uur speeltijd. De eerste negen gingen lekker vlot. Op de 2e negen zakte het tempo toch een beetje in.

Zoals gezegd veel birdies. Zie de uitslag voor alle details. Even een viertal spelers eruit gelicht: Peter Alexander en Peter Bouten elk 2 birdies. Patrick Groen kon 4 birdies op de kaart noteren. Stevan Aldershof kon de cup net iets beter vinden en wist maar liefst 7 birdies te maken om uiteindelijk ook de beste bruto score van de dag te noteren. Een 68 bruto! Super!

Om vandaag op het virtuele podium te komen moest er net als gisteren in de 60 netto gescoord worden.  Op de derde plaats Martijn Serlie met 80 bruto en 66 netto. Met die 68 bruto behaalde Stevan de tweede plaats ook met 66 netto. Sandy haalde tot haar opluchting vandaag de volledige winst binnen qua punten voor het klassement met een fraaie 1e plaats met 80 bruto en 64 netto.

Allen gefeliciteerd!

Komende twee weken spelen we nog twee rondes voor de Xperon Winter Tour. Op 27 december spelen we "een laatste" ronde van het jaar op het Rijk van Nunspeet. Op 9 januari gaan we dan weer verder met de WT en spelen we (wederom) op Golfpark De Turfvaert.
Hou de agenda in de gaten.

Tot het volgende GVN evenement.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen