Volg ons

Xperon Winter Tour - Swinkelsche

Vandaag waren wij te gast bij de Swinkelse. Dit vind ik een mooie baan en kom dus graag hier een ronde spelen, ondanks dat het erg ver rijden is. Zoals bijna altijd lag de baan er goed bij en het weer was prima, lekker zonnetje en weinig wind. Ik vond de greens moeilijk in te schatten qua snelheid en sommige pinposities waren erg lastig. Ik heb dan ook veel putts moeten maken. Als ik naar de scores kijk, dan denk ik dat meer leden hier last van hadden. ;)
Je kunt het natuurlijk ook van een andere kant bekijken en zeggen dat de pinposities zeer uitdagend waren! In de baan heb ik dat toch anders ervaren.....

Onze verenigingsmanager had het erg zwaar vandaag, niet met zijn flightgenoten, die waren vriendelijk, gezellig en goed bezig! Maar Hans had het dus zwaar, veel 8-en en 9-ens en dan wordt het wel erg lastig als dat in de hele ronde zo blijft. Kop op, Hans! De volgende keer kan zomaar weer jou dag worden!
Dat brengt mij op het volgende: Sandy had vorige week heel goed gespeeld en gewonnen. Vandaag had ook zij het zwaar. ;) Zo zie je maar weer dat elke ronde anders is en dat resultaten uit het verleden geen enkele garantie geven voor de toekomst!

Gelukkig zijn er ook voldoende leden die goed spelen, zeker in zo'n grote groep is dat erg prettig voor het wintertour klassement. Er zijn in totaal 10 birdies geslagen door 9 leden. In willekeurige volgorde: Jan-Pieter, Jeroen, Regine, Richard, Robert, Mladen, Matthijs en Kees, allen 1 birdie! Gefeliciteerd allemaal!
Maar Ivar heeft 2 birdies geslagen! Je bent lekker bezig Ivar, gefeliciteerd!

In de uitslag is terug te vinden dat er maar 10 spelers/speelsters netto onder de 80 hebben gescoord, dus dan kan je gerust stellen dat het vandaag lastig was. Voor de winst had je voldoende kunnen hebben aan het spelen van je eigen handicap, dat zouden wij graag allemaal willen doen elke keer, maar helaas lukt dat niet. Deze drie hebben het wel erg goed gedaan:
Op de 3e plaats met 83 bruto en 76 netto: Jan-Pieter!
Op de 2e plaats met 108 bruto en 75 netto: Miranda!

En op de 1ste plaats met 91 bruto en 73 netto: Ivar!

Gefeliciteerd allemaal en jullie prijzen, die gesponsord worden door Xperon golf, komen op een later tijdstip naar jullie toe.

Bedankt voor jullie gezelligheid en komst naar het verre Swinkelse. Mocht er een foutje in staan, laat het mij even weten, dan kunnen wij dat herstellen.

Met vriendelijke golfgroet,
Arno Joosen.

"Hoe kan je hier de PDF plakken met de daguitslag en het klassement?" 

uitslag tekst

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen