Volg ons

Xperon Winter Tour - Prise d'Eau

Beste deelnemers,

We mochten weer de baan in dat hebben we goed gedaan! Met 30 deelnemers hadden we een volle bak spelers en speelsters die er zin in hadden. De regels werden goed nageleefd, iedereen kwam goed op volgorde naar de eerste tee en zo de baan in. De wolken waren toch net iets te dik om ook nog een mooi zonnetje te krijgen, maar voor de rest was het prima weer om te spelen. Natuurlijk een beetje koud, maar dat hoort er bij in deze periode.

De eerste flight heeft het goed gedaan bij de doorkomst van de Blaak naar de Sijsten. Helaas had flight 10 daar meer problemen. Met al twee flights op de tee die een doorstart hadden vanaf De Leij liep de start op hole 10 niet geheel vlekkeloos.

Dan nu de uitslag:
Vier personen hebben een birdie geslagen: Jeroen, Hans, Chan en Jan-Pieter! Gefeliciteerd heren, prima gedaan!

Voor de 3e plaats had je vandaag netto 77 slagen nodig, maar er waren 4 personen die 77 netto hebben gescoord. Dan wordt er gekeken naar de laagste handicap, dus de 3e plaats gaat met 88 bruto en 77 netto naar: Ruud van Meggelen!
De 2e plaats gaat met 92 bruto en 76 netto naar: Ivar Noordermeer!

De 1ste plaats gaat met 88 bruto en 75 netto naar: Camiel Aldershof!

Gefeliciteerd heren! Jullie prijzen, die beschikbaar gesteld door Xperon Golf, komen naar jullie toe als wij weer een prijsuitreiking mogen verzorgen. De punten voor het klassement worden komende week bijgeschreven.

Dank voor jullie komst en graag tot de volgende keer.

Met vriendelijke golfgroet,
Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen