Volg ons

Winter Tour - Reymerswael

Beste leden, vandaag te gast geweest op Reymerswael voor de laatste wintertour wedstrijd voordat de finale los barst. Met 13 enthousiastelingen gingen wij om 11.45 uur van start. Op donderdag was het nog onzeker of wij wel met een trolley of buggie de baan in konden, maar gelukkig kon dat op zondag gewoon! Hole 8 was aangepast, omdat het landingsgebied op de fairway er niet zo mooi bij lag en dus ingekort tot een par 3. Je kan wel raden dat hier de meeste birdies zijn gemaakt, maar helaas telden deze niet mee voor het birdie vogeltje, dan moest je toch echt een 2 maken op hole 8 of op een andere hole.
De echte birdies zijn gemaakt door: Daniel, Martijn en Erwin, allen hadden 1 birdie! Gefeliciteerd met jullie birdievogel! De andere 7 birdies waren allen een 3 op hole 8. Een hele nette par voor vandaag!

De leary op hole 4 was een prooi voor Martijn, hij kreeg de bal in twee slagen het dichtst bij de hole! Gefeliciteerd met je sleeve GVN-ballen.
De neary stond deze keer op hole 15 en was een prooi voor Roland, helaas voor Roland ging de birdieput er niet in! Gefeliciteerd met je sleeve GVN-ballen.

Het podium:
Op de 3e plaats met 97 bruto en 73 netto: Pollie! Inmiddels al een tijdje lid en vaste speelster van onze winter tour geworden. Leuk om jou de 3e prijs te mogen overhandigen. Gefeliciteerd met deze mooie score en 3e plaats!
Op de 2e plaats met 83 bruto, beste bruto van de dag, en 72 netto: Erwin! Goed gedaan, Erwin! Gefeliciteerd met deze mooie score en de 2e plaats!
En dan de beste van vandaag, op de 1ste plaats met 91 bruto en 66 ! netto: Daniel! Ondanks de strokemax op hole 1 heb je het fantastisch gedaan. Jij gaat zeker in je handicap zakken zodra de banen weer qualifying zijn. Heel goed gedaan, Daniel, gefeliciteerd met deze mooie overwinning en je prijs!

Met 9 mensen nog lekker blijven eten en heel gezellig gehad. Bedankt voor jullie komst en gezelligheid! Graag tot de volgende keer.

Met vriendelijke golfgroet,
Arno.

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen