Volg ons

Winter Tour - Swinkelsche

Voor een aantal GVN leden is de rit naar de Swinkelsche lang en ver. Maar zeker de moeite waard. Een fraaie en zeer rustige park-bos-heidebaan. De weergoden waren ons gunstig gestemd. Het bleef de hele ronde droog en het was zelfs een beetje warm. Een enkel laagje kon weer uit. De baan lag er prima bij. Hier en daar nog een vijver buiten de oevers en wat modderige stukken. Maar overall prima bespeelbaar.

Aan de start 12 winter spelers die voor deze ronde richting Someren waren gekomen. We zaten achter een wedstrijd. Op een enkele tee box was het even wachten maar niet hinderlijk. Uiteindelijk waren we in net 4 uur rond.

Deze ronde waren er 2 leary’s en 1 neary. De leary op 3 en de neary op 9 waren voor Leen. Niemand in de achterop komende flights wist dichter bij de hole te komen. Op hole 11 stond Leen er ook op maar in de laatste flight wist ondergetekende de bal dichtbij te slaan.

Deze ronde 5 spelers die een birdie op de kaart konden noteren: Harald, Martijn, Daniel, Danny en ondergetekende.

Met het ontbreken van de koploper in het klassement was er weer kans om wat in te lopen. Of om bij de top 30 te komen voor een plaats in de finale. 
Op de derde plaats Harald Copper met bruto 98 en netto 77. Tweede plaats voor Martijn met 83 bruto en ook 77 netto. De eerste plek deze ronde voor Leen met 97 bruto en een mooie 74 netto.

Dank voor jullie komst naar het verre Heeze en graag tot een volgende winter tour ronde.
Hou de kalender in de gaten voor de laatste wedstrijden in de komende weken.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen