Volg ons

Winter Tour - Rhoon

Zondag 5 november waren wij met 10 enthousiaste leden te gast bij golfbaan Rhoon. Bijna alle banen in de omgeving waren dicht, vanwege te veel water, maar bij Rhoon mochten wij de baan in. Het is een gezellige ronde geweest met zeer lastige omstandigheden, waarbij voor sommige de score niet helemaal lekker ging en bij een ander weer juist wel.

Op sommige fairways was het zeer nat en modderig en was de kans groot dat je je bal niet eens op de fairway terug kon vinden, dat was wel jammer. Je staat toch anders achter je bal met de driver als je zeker weet dat je de bal op de fairway gaat vinden. Zo moesten wij allen goed meekijken met onze flightgenoten en de plek onthouden om een goede kans te hebben om de bal te vinden. De greens waren juist wel goed voor deze tijd van het jaar en lekker zacht om elke pin aan te vallen. En met een prima rol.

De bijzondere verrichtingen vandaag op hole 9 de neary, en op hole 11 de leary. Als enige op de green bij de neary: Arno! Ongeveer op 4 meter van de hole, helaas ging de birdie putt er niet in, wel een makkelijke par. Bij de leary stond er ook maar 1 naam op het blaadje: Ulrich! Hij sloeg zijn 2e slag het dichtst bij. Beide kregen een sleeve ballen van GVN. Gefeliciteerd heren!

Omdat de greens lekker zacht waren, zijn er best wel wat birdies gevallen. Een birdie voor Jeroen S, die daar een mooie vogel voor kreeg. Dan heb je natuurlijk altijd weer leden die daar een schepje bovenop doen en twee birdies maken: Hans B! Maar dan heb je altijd weer leden die daar nog een schepje bovenop doen! Met 3 birdies!!! is Mimoun de birdie kampioen van Rhoon! Ook hij kreeg een mooie vogel. Gefeliciteerd, heren!

De uitslag:
Voor sommige een lastige ronde en voor andere juist een hele goede ronde. Met een mooie 98 bruto en 78 netto op de 3e plaats: Jeroen H! Jeroen koos voor de GVN-paraplu.
Een stapje beter, met 91 bruto en 75 netto op de 2e plaats: Mimoun! Mimoun koos voor de GVN-drinkfles.
Met een bijna vlekkeloze ronde, de man in vorm, the man to beat, 2e keer op rij de 1ste plaats met 82 bruto en 73 netto: Jeroen Snelders! Wat sta jij lekker te spelen! Gefeliciteerd met deze 2e overwinning voor de wintertour. Met 2 keer winst en 1 keer een 2e plaats staat Jeroen er zeer goed voor in het klassement.
Wie gaat zijn uitdager of uitdaagster worden deze wintertour? Het seizoen is net begonnen dus er is nog veel mogelijk, maar dan moeten jullie je wel inschrijven voor de komende wedstrijden om die kans te grijpen.
Heren gefeliciteerd met jullie prijs en podiumplaats.

Graag tot de volgende keer en bedankt voor jullie gezelligheid allemaal.

Met vriendelijke golfgroet,
Arno

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen