Volg ons

Winter Tour - Prise d'Eau

De eerste ronde van het nieuwe winter tour seizoen op Golfbaan Prise d’Eau.  Gelukkig nog geen winter. De dag begin bewolkt en iets dreigend. Uiteindelijk kwam de zon door, bleef de regen weg en kon er zelfs in de korte mouwen gespeeld worden.
Bij deze eerste winter tour een aantal nieuwe leden. Welkom! Leuk dat jullie meedoen aan de winter tour wedstrijden.

De baan lag er prima bij zij het dat de greens op Blaak zeer hobbelig waren. Op de Leij liepen ze beter. Leuk om met een wedstrijd weer eens de Leij lus te spelen. Ander karakter dan de oude Blaak en Sijsten lussen.

Op Leij 8 was er een neary. Die werd door Caroline het beste gespeeld. Op Blaak 2 de neary voor Willem Jan.

Deze ronde maar liefst 8 spelers die 1 of meer birdies wisten te maken. Hans, Jelle, Leen, Ruud, Christel, Willem Jan en Jeroen elk 1 birdie. Patrick wist maar liefst 3 birdies te maken. “En het hadden er zelf 6 kunnen zijn” aldus Patrick zelf.

En dan de uitslag. Het ging even niet goed met de techniek waardoor een aantal ingevoerd kaarten niet meegenomen werden in de uitslag. Uiteindelijk kwam het toch goed.

Op de derde plaats Arno met bruto 80 en netto 66. Tweede plaats voor Jeroen met bruto 74, z’n beste bruto ooit, en maar liefst een 64 netto.
Maar met een bruto score van 76 en een monsterscore van 61 netto is Patrick de absolute kampioen van de 1e winter tour ronde van dit seizoen. Dit was zo’n rondje dat alles lukte en de ballen ver vlogen en op het juiste moment viellen. Gefeliciteerd heren met jullie super scores.

Hou de kalender in de gaten voor de wedstijden tot het eind van het jaar.

Groet,

Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen