Volg ons

Winter Tour 2021/22 - Swinkelsche

Met 23 liefhebbers de baan in bij Someren. De Swinkelsche was het toneel voor onze sportieve uitdaging. Een uitdaging is deze baan zeker. Scherp geplaatste bunkers, geonduleerde fairways, snelle greens zijn zo maar een paar zaken waar je als golfer bewust of onbewust mee geconfronteerd wordt. Gelukkig was het prima golfweer met weinig wind en maar een paar spetters tijdens de ronde.
Waar vele banen in de randstad dicht waren of met diverse beperkingen, kon hier lekker gespeeld worden. Genieten dus! De scores lagen over het algemeen vrij hoog. Overigens geheel volgens verwachting. De prijzenpakkers hadden minder last van de weerstand van de baan en brachten mooie scores binnen.

Eerst de leary en neary. Vandaag een prooi voor Armand Verstappen en Micha Jongkind, proficiat!

De derde plaats werd opgeeist door Jeroen Snelders met een nette 82/73. Die 73 werd ook binnengebracht door Henri van der Steen maar met een hogere handicap. De tweede plaats was voor mijzelf, blij mee ondanks een 10 op de kaart, met 86/71.
Verdiende dagwinnaar werd Alexander Weerheim die met de topscore van 93/68 binnen kwam, voor hem de paraplu en een doosje ballen en chocolade letter van de Sint. Het was tenslotte zijn verjaardag. Verder nog vier birdies door Jeroen, Micha, Henk en Stevan, top!
De nazit is op de Swinkelsche ook prima geregeld. In de zomer op het mooie terras nu binnen met bittergarnituur van het huis. Iedereen netjes gelopen ook mooi binnen de tijd!

Graag tot een volgende keer en keep swinging,
Erwin. 

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen