Volg ons

Winter Tour 2023 - Swinkelsche

Het was weer genieten op de Swinkelsche! Met 24 enthousiaste deelnemers zat de wedstrijd vol en is na deze ronde het klassement bekend voor de finaleronde op Bentwoud van onze wintertour! De baan zag er redelijk uit, hier en daar nog erg drassig vanwege de sneeuw en vele regen in de afgelopen dagen. Hierdoor weinig rol en dus een wat langer spelende baan vandaag. Laten we zeggen: Het wordt tijd dat de zon weer de overhand gaat nemen, dan wordt deze baan nog beter en mooier! Wij komen zeker in de zomer terug hier!

Toch vandaag een aantal die een birdie wisten te maken. Dat waren: Maarten S, Thomas, Keith, Marc en Jeroen! Zij hadden allen 1 birdie. Gefeliciteerd met jullie birdievogel of -bal. Goed gedaan!

De birdiekoning van deze ronde met 2 birdies was: Maarten ter Laak! Lekker hoor, goed gedaan! Maarten koos voor een birdievogel. Gefeliciteerd, Maarten! Wisten jullie al dat Hans nieuwe vogels heeft uit China, dat wordt straks in de zomertour veel birdies maken, dan kunnen jullie ze winnen!

Deze ronde natuurlijk ook de bijzondere verrichtingen: Leary op hole 3 en de neary op hole 12. De leary werd het beste gespeeld door: Francine! Gefeliciteerd, Francine! Goed gedaan en veel plezier met de GVN-ballen van Wilson! De neary werd een prooi voor Maarten ter Laak! Hij sloeg zijn bal het dichtst bij de hole. Gefeliciteerd, Maarten! Goed gedaan en ook jij veel plezier met de GVN-ballen van Wilson.

Het podium van zondag 12 maart op de Swinkelsche:

Op de 3e plaats met 91 bruto en 72 netto: Marc! Onverwacht haalde Marc het podium, maar zeker dik verdient! Hij sloop rustig met onze scores mee in de flight en was netto het beste van onze flight. Goed gedaan, Marc! Gefeliciteerd met de GVN-ballen.

Op de 2e plaats met 100 bruto en 71 netto: Yvonne! Goed gedaan, Yvonne! Gefeliciteerd met de GVN logo ballen. Door deze mooie tweede plaats klimt Yvonne naar de 3e plaats in het klassement en wordt zij op de hielen gezeten door haar eigen man, Robert! (plek 4) Als dat maar goed gaat deze week en komende zaterdag! ;)

De beste en dus op de hoogste plek vandaag met een 98 bruto en 70 netto: Ron! Goed gedaan, Ron! Gefeliciteerd. Een mooie overwinning!

Volgende week de finale op Bentwoud. Jeroen staat er het beste voor. Maar er zijn meer kapers die ook een goede kans maken. Zet hem op! Iedereen veel succes bij de finale! Als je nog mee wilt doen, snel inschrijven, ook als je niet in de top 30 staat. Sta je 40ste of 50ste, maar je bent bij de 30 deelnemers die ingeschreven zijn, dan doe je gewoon mee. Alleen als er meer dan 30 leden inschrijven, dan wordt er pas gekeken naar de positie in het klassement.

Met een select gezelschap hebben wij nog heerlijk gegeten, gepraat en gelachen. Ik vond het een zeer geslaagde dag en heel gezellig! Bedankt voor jullie komst en graag tot de volgende keer.

Met vriendelijke golfgroet,
Arno

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen