Volg ons

Winter Tour 2023 - Spaarnwoude

Op weg naar de baan nog de nodige spetters en zelfs wat hagel. De eerste flights speelde de begin holes ook in de regen maar uiteindelijk kwam het zonnetje af en toe door. Door de harde wind voelde het alleen wat fris aan. En vloog de bal soms net iets minder ver dan verwacht. En met de zeer drassige baan ook weinig rol. De speelde lang….

Aan de start 24 spelers die de zaterdagochtend rit naar Spaarnwoude hadden gemaakt. Gestart werd op lus D. De doorstart op E. Op Spaarnwoude weet je dat je bij 18 holes altijd minimaal 1x onder de A9 door moet en dan flinke afstanden moet afleggen. Juist dan is van belang dat je als 4 bal dan efficiënt speelt, goed met elkaar meekijkt en aansluiting houdt. Helaas lukt dat niet altijd en vallen er gaten tussen de flights. En dan duurt het lang…..

Maar goed, in de bijna 5 uur hadden we een neary op D3 en een leary op E7. Die laatste was te moeilijk met de wind want niemand wist de bal met 2 op de green te krijgen.
De neary op D3 was een prooi voor Martin Bruinsma. Hij sloeg de bal op ongeveer een meter. De birdie kon vervolgens ook genoteerd worden op de kaart.
Ook birdies voor Erik en Marieke (zelfs 2 stuks).

De uitslag deze ronde: Op de derde plaats Arnoud, en dat was een ex aequo met nummer 4, met 88 bruto en 79 netto. Jan Janus had ook een 79 netto maar net een hogere handicap.
Op de tweede plaats Emile met 99 bruto en 77 netto. Jammer van die paar holes op de 1e negen.
De overwinning deze ronde voor Jeroen Huizing. Hij scoorde 93 bruto en daarmee een 76 netto.

Gefeliciteerd met de resultaten en de GVN-logoballen.

Dank voor jullie komst en tot de volgende GVN-wedstrijd.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen