Volg ons

Winter Tour 2023 - Scherpenbergh

Een druilerige regenachtige winter tour ronde op De Scherpenbergh. Aan de start uiteindelijk 20 spelers.
Het is nog geen zomer en dat zie je toch wel in de baan. Tee boxen meer zand dan gras en fairways met kale stukken waar de zon nog even z’n werk moet doen.
De greens waren prima. Zacht en met prima rol. Niet elke speler heeft door dat op een zachte green na elke landing van de bal een “mark” achterblijft. Als laatste flight van een groep is er veel reparatie werk te verrichten. GVN, dat kan beter !

Een aantal spelers waren hier voor het eerst. En een aantal spelers die de nieuwe holes 14 en 15 voor het eerst zagen. Laten we zeggen dat de meningen daarover verdeeld zijn.

De speciale verrichtingen deze ronde op hole 6 en 17. Op beide holes wist Jeroen Snelders de bal het dichtst bij de vlag te slaan. Tweemaal Wilson GVN-logoballen als prijs.

Birdies deze ronde voor Caroline, Hans, Frances, Maarten en Arno. Frans en Jeroen wisten elk 2 birdies te maken.

De uitslag van ronde 15 van deze WT 2023:
Op de derde plaats Jeroen met 80 bruto en 73 netto. Tweede plaats voor Frans met 78 bruto (beste bruto van de dag) en 72 netto. Maar de beste deze dag en daarmee wederom 50 punten voor het klassement is Sandy. Met 92 bruto en 71 netto wist ze de heren net voor te blijven.

We spelen nog 3 rondes voordat we op 18 maart de finale spelen.

Tot de volgende GVN-wedstrijd.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen