Volg ons

Winter Tour 2023 - Hitland

Een druilerige dag met af en toe een drup. Alweer de ener laatste (voor)ronde van de Winter Tour 2022-23. Vanaf oktober vorig jaar is er vrijwel elke week – helaas zijn er een aantal rondes afgelast – gestreden om de dagprijzen en een plaats in de finale.

Op Hitland 24 spelers aan de start. Zoals gezegd druilerig weer en daardoor een lange baan. Weinig rol op de fairways. De greens kunnen nog wat onderhoud gebruiken.

Deze ronde op hole 5 de leary en hole 9 de neary. Uiteindelijk geen namen genoteerd op hole 5.  Niemand de bal op de green gekregen, of toch wel? Tja je moet wel opletten wat er op de kaart staat aangegeven.
Op hole 9 was het Jeroen Snelders die de bal het dichts bij de hole sloeg. Dat was ook meteen een birdie. Andere birdies voor Jan-Pieter, Maarten en Hans.

En dat de uitslag. Mede door de lastig te bespelen geen overdreven lage scores deze keer.
Op de derde plaats Jan-Pieter Hak.  Bruto 81 en daarmee 75 netto. Een prima 1e verkenning van de baan voor de komende NGF-competitie.
Op de tweede plaats met een netto ex aequo met nummer 1, Hans Ammerlaan. Een score van 94 bruto en 73 netto. Eerste, met ook 73 netto (bruto 92) maar net de betere handicap was Robert Kleihorst.
Gefeliciteerd heren met het podium en GVN Wilson logo ballen.

Komend weekend spelen we de laatste (voor)ronde op De Swinkelsche. Op 18 maart spelen we dan de finale op Bentwoud.

Groet,

Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen