Volg ons

Winter Tour 2023 - De Turfvaert

Na de wedstrijd der Kampioenen van afgelopen week is per afgelopen zaterdag de winter tour van start gegaan.
En wat was het een mooie “winterse” ronde. Tijdens de rit van Rijsbergen was het volop zon. Aangekomen bij de baan trok er toch nog wat bewolking over. Helaas was de zon daardoor lange tijd achter de wolken. Maar tijdens het 2e deel van de ronde kwam de zon er ook weer bij en was het aangenaam warm.
De baan lag er prima bij, de greens hier en daar beetje hobbelig en niet overal even snel. Maar het is 22 oktober dus we zijn allang blij dat we droog en in de korte mouwen door de baan kunnen.

Met een start vanaf hole 10 was de neary op 13 de eerste speciale verrichting van de dag. Ruud van Meggelen, spelend in de laatste flight, wist daar de bal het dichtst bij de hole te slaan.
Traditiegetrouw op hole 4 de Leary. Die was voor Jeroen Snelders. Beide heren ontvingen nog een sleeve Golfplaza logoballen van het merk Wilson.

Birdies deze ronde voor Hans, Leen, Maarten, Pieter, Marcel, Robert en Martijn (2 stuks).

En dan de uitslag: derde plaats voor Ruud met bruto 82 en netto 69. Ook 69 netto voor Jeroen. Hij had de beste bruto score van de dag, Een mooie 76!
Winnaar met 84 bruto en 68 netto was Robert Kleihorst. Gefeliciteerd heren met jullie podium plaatsen.

Komend weekend spelen we een dubbele winter tour in het oosten van het land. Op zaterdag spelen we op de Gelpenberg en op zondag op De Koepel.

Er is nog plek maar let op de inschrijving sluit maandagavond 24 oktober om 22:00 uur.

Tot een volgend GVN-evenement.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen