Volg ons

Winter Tour 2023 - De Haenen

Vandaag, 29 januari, waren wij te gast bij Golfpark De Haenen. Altijd een gastvrije ontvangst en een fijne baan om te spelen. Gelukkig zat het weer mee en is het de afgelopen dagen droog geweest zodat de baan wat kon opdrogen. Afgelopen donderdag nog een paar holes dicht en vandaag met onze wintertourwedstrijd alles weer open en zelfs qualifying. Wat wil je nog meer! Nou het was wel erg fris, een koude wind, dus je moest niet te lang stil staan. Eenmaal op gang was het prima te doen.

Met 19 spelers de baan in voor ronde 12 van de winter serie van dit seizoen.
De baan was wel iets korter, de meeste teeboxen stonden voorop en dan sommige vlaggen ook voorop. Dus als je recht was vandaag, dan kwam je al een heel eind in de goede richting. Zo waren er een aantal die het voor elkaar kregen om een birdie te maken. Dat zijn: Martijn, Hans, Rob, Arno en Peter! Gefeliciteerd met jullie birdie en jullie vogel of bal. Goed gedaan! Meestal geef ik dan aan wie er birdiekoning is geworden voor deze wedstrijd, maar nu zijn het vijf heren en allen met 1 birdie! Toch weet ik er 1 die dat wel verdient vandaag, want zijn birdie was wel speciaal. Van buiten de green kreeg hij het voor elkaar om met een chip de bal in de hole te krijgen en dat gebeurde op hole 11! Knap gedaan, Rob! Jij bent vandaag de birdiekoning!

De bijzondere verrichtingen vandaag op hole 4 (neary) en hole 11 (leary). De prijzen bleven vandaag in dezelfde familie en dat waren: Thomas en Jenny! Gefeliciteerd, goed gedaan! Zij kregen allebei een doosje met GVN-ballen.

Het podium:

Aan het begin van de ronde had ze nog niet veel vertrouwen of het vandaag wel goed ging komen, maar het kwam heel goed zelfs. Met een mooie 94 bruto en 70 netto de derde plek voor: Yvonne! Gefeliciteerd, Yvonne! Zij kreeg twee doosjes met Wilson GVN-ballen.

Op plek twee onze rots in de branding, altijd constant spelend met een hele mooie score van 75 bruto en 68 netto: Jeroen! Gefeliciteerd, Jeroen! Met deze knappe prestatie neem jij weer de leiding in ons wintertourklassement. Hij kreeg oom twee doosjes Wilson GVN-ballen. Door deze tweede plaats is Sandy naar de tweede plek gezakt in het klassement, helaas kon zij het in de laatste twee holes niet voor elkaar krijgen om een goed score neer te zetten. Het blijft een leuke strijd bovenin in het klassement. De nummer 3 en 4 staan ook al aardig aan de deur te kloppen. Wordt vervolgt....

Onze kampioen van vandaag met een 97 bruto en 67! netto: Rob de Kievith! Een hele knappe score! Gefeliciteerd, Rob! Hij kreeg ook twee doosjes ballen cadeau. Na afloop zat hij wel te glunderen en dat was helemaal terecht!

Met een select gezelschap hebben we nog gegeten en daarna rustig naar huis.

Bedankt voor jullie komst en graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke golfgroet,

Arno.

ps: Voor meer foto's zie de foto's van Rokie op facebook

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen